Fitness

A fitness olyan életforma, amely a jó fizikai erőnlétet, a szív, a tüdő és a vérkeringés tartós teljesí­tő­ké­pes­sé­gé­nek fejlesztését, az egészséges életmódot és az esztétikus külsőt helyezi előtérbe. A wellnesstől alapvetően az különbözteti meg, hogy nagyobb szerepet kap benne az aktív, sportos időtöltés. Az 1990-es évek közepén fitneszvilágbajnoki címet szerzett Béres Alexandra szerint: „A fitness elsősorban optimális fizikai és pszichikai működési harmóniát, szociális alkalmazkodóképességet, a mindennapok optimális cselekvő- és teljesítőképességét jelenti. Állapot, mozgalom és életforma.”

A fitnesz az 1980-as években kezdett szabadidős tevékenységből sportággá alakulni. A ver­se­nye­ken a sportolók három számban: fürdőruhás illetve esté­lyi­ru­hás felvonulással, valamint önálló zenés gyakorlattal szerepelnek. Több irányzata is létezik, a női szépséget kidomborító hagyományosabb bemutatók mellett elterjedtek a testépítésre emlékeztető erőteljesen formált alakokat, kimunkált izomzatot díjazó versenyek is.

Nálunk, a Ge-Zo Fit edző- és fitneszteremben a következő mozgási lehetőségek közül választhatsz:

 1. TRX
 2. CrossFit
 3. Testépítés
 4. Kardióedzés
 5. Kettlebell
 6. Zumba
 7. Jóga
 8. Kyokushin karate
 9. Hip-Hop Dance
 10. Falmászás

A lehetőségek szinte korlátlanok, és az igényektől függően egyre bővülnek! Nézz körül oldalunkon, nagyon sok, hasznos információt gyűjtöttünk össze!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Mai edzések

 • 11:00 - TRX
 • 16:00 - HipHop Dance
 • 18:00 - TRX
 • 19:00 - CrossFit

Kategóriák