shadow

Karácsonyi ajándék ötletek tömegnöveléshez – Ge-Zo Fit

Amennyiben tudod, hogy az ismerősöd, akinek ajándékot vennél, azért edz keményen, hogy az izomtömegét növelje, akkor a következő termékeknek, vagy csomagnak biztosan nagyon örülne a karácsonyfa alatt. Így a karácsonyi eszem-iszom után rögtön minden feltétel adott egy sikeres tömegnövelő programhoz! :-)

Hyper Mass 5000 - 4000 g zsákHyper Mass 5000: rendkívül komplex tömegnövelő turmix kreatinnal, összetett szénhidrát forrásokkal és fehérjével. Edzés után, de étkezés helyett is kiváló megoldás

Daily Pack: vitaminok és ásványi anyagok nagy dózisban, hogy a szervezet minden funkciója tökéletesen működjön, az energia megfelelően hasznosuljon és ne álljon semmi a fejlődést jelentő regeneráció útjába!

Wianabol: optimalizáld a tesztoszteron termelésedet, engedd, hogy szétfeszítsen az energia és fókuszálj az edzésekre, a súlyokra,

Go energy bar: mindig jól esik egy kis édesség, tömegnöveléskor pedig mindig jól jön a plusz energia

Edzőkesztyű: a nagy súlyok mozgatásához a kesztyű jó segítség. Ha csúszik a rúd és nem stabil a fogásod, akkor a kesztyű sokat segíthet a problémán.

Felhúzó heveder: a nagy súlyokhoz nem árt, amikor már a szorításod, az alkarod kevés, hogy mindent kihozz magadból

Power öv: az öv, ami nélkül nincs nagy súlyos guggolás és felhúzás. Az öv, ami kell, ha igazán komolyan veszed az edzéseket. A power öv kellően masszív, hogy segítse a legkeményebb edzéseidet is!

Shaker: mi másból tudnánk meginni a turmixot, ha nem egy shakerből, ami praktikus csavaros, jól megfogható és könnyen tisztítható!

Forrás: BioTechUSA

Természetesen, sok száz termék közül választhatsz itt, a BioTech termékek menüben, vagy személyesen nálunk, a Ge-Zo Fit edző- és fitneszteremben, az információs pultnál! Ha kérdésed van, tedd fel bátran, akár személyesen, akár telefonon, akár itt, az oldalon, a Kapcsolat menüben található e-mail címen!