Kondiszótár

Kondiszótár, avagy az izomépítés – alakformálás mi micsodája

Tartalom:

A | Á | B | C | D | E | É | F | G | H | I | Í | J | K | L | M | N | O | Ó | Ö | Ő | P | Q | R | S | SZ | T | U | Ú | Ü | Ű | V | W | Y | Z | ZS

100% BCAA - 

A 100% BCAA egy 100% tisztaságú aminosav készítmény. Az aminosavak az izomtömeg növekedéséhez és megtartásához hozzájáruló fehérjék építőkövei.

A por állagú készítmény természetes, 2:1:1 arányban tartalmaz három esszenciális aminosavat, az izoleucint, a leucint és a valint, melyek kémiai szerkezetüknek köszönhetően együttesen alkotják az úgynevezett elágazó láncú aminosavak (BCAA) csoportját.

Tiszta és  természetes összetételű energiaforrás rendszeres- vagy verseny felkészülési szakaszban lévő sportolóknak.

A termék por állagának és ízesítés nélküli formulájának köszönhetően sokoldalú felhasználásra ad lehetőséget. Egyéb táplálék-kiegészítőkhöz vagy bármilyen ételhez adagolva tökéletes támogatója a zsír nélküli izomzat megszerzését célzó edzéseknek.

A termék 100% tisztaságú BCAA-t és az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.


100% Creatine Monohydrate -  Tiszta, por alakú teljesítmény

A kreatin növeli a fizikai teljesítményt rövid, sorozatos, nagy intenzitású testmozgás során. A kedvező hatás napi 3 g kreatin bevitelével érhető el. A 100%-os kreatin-monohidrát tiszta, gyógyszerészeti tisztaságú, por alakú kreatin-monohidrátból készül. A por íztelen, ezért könnyen keverhető egyéb táplálék-kiegészítőkkel, pl. tömegnövelőkkel vagy fehérjeturmixokkal. A 100% kreatin-monohidrát az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyag.


100% L-Glutamine - 

TANKOLJ FEL L-GLUTAMINNAL!

Felkészültél az edzésre? Felkészültél arra, hogy tested minden egyes izomsejtjét intenzíven munkába állítsd? A jó hírünk az, hogy a 100% L-Glutamine is száz százalékosan fogyasztásra kész, közvetlenül edzés előtt és után, hogy minden alkalommal 5000 mg L-glutaminhoz juttassa szervezetedet. A 100% L-Glutamine az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott tápanyag.


3P Amino Matrix - 

FIGYELEMRE MÉLTÓ AMINOSAV FORMULA

A 3P Amino Matrix-ot úgy alakítottuk ki, hogy egyaránt tartalmazzon esszenciális aminosavakat (EAA-k), feltételesen esszenciális aminosavakat (CAA-k), illetve nem esszenciális aminosavakat (UAA-k), továbbá elágazó láncú aminosavat (BCAA-k). E forradalmi termék kiváló minőségű növényi és tejsavó-fehérje eredetű aminosavak keverékéből áll. A 3P Amino Matrix az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaz. A fehérje hozzájárul az izomtömeg gyarapodásához és karbantartásához.


A-vitamin -  A természetben az A-vitamin (retinol) állati eredetű élelmiszerekben található meg, míg legaktívabb provitaminja (elővitaminja) a béta-karotin élénk vörös, sötétzöld vagy sárga színű növényi forrásokból kerül szervezetünkbe. A béta-karotin két A-vitamin molekulára tud szervezetünkben bomlani, az átalakulás korlátozott mértékű. Szervezetünk körülbelül egy évre elegendő vitamint tud tárolni, döntően a májban (ez nem jelenti azt, hogy ennyi ideig biztosan nem lép fel hiányállapot, hiszen nem garantált, hogy raktáraink feltöltött állapotban vannak). A retinol szállítófehérjéhez kötve kerül ki a májból a vérbe, fehérjehiány esetén ezért a mobilizáció gátolt. A vitamin 70-90%-a szívódik fel bélrendszerünkből, míg ez az arány a karotinoid vegyületeknél alacsonyabb, 20-50%, karotin étrend-kiegészítőknél magasabb az arány. Zsírbevitel nélkül vagy alacsony bevitelnél a felszívódás romlik. Az A-vitamin a szemben található látóbíbor (rodopszin) működéséhez nélkülözhetetlen. Hiányában szürkületi vakság alakul ki, a szem alkalmazkodóképessége a sötétséghez, fényváltozásokhoz romlik. A hosszú ideig tartó hiány vaksághoz vezet. Az A-vitamin a növekedéshez és valószínűsíthetően a csontfejlődéshez is elengedhetetlen, hiányában a növekedési problémák jönnek létre, de az érzékelő működések (íz, szag) is zavart szenvedhetnek. A legismertebb feladata a bőr épségének, egészségének óvása. Valójában más hámsejtekre, a bélhámsejtekre is pozitívan hat, a hipovitaminózis ezért ezek működésében is zavart okoz.
 

- Synonyms: retinol
AAKG 1000 -  Az AAKG 1000 egy edzés előtti nitrogén-monoxid formula sportolók számára, adagonként 1000 mg alfa-ketogluteráttal.
 
AAKG Shock -  Az AAKG Shock minden adagja 6000 mg tiszta arginin-alfa-ketogluterátot (AAKG) biztosít a szervezetnek. A fáradtság és kimerültség legyőzéséhez magnéziummal fokoztuk tovább az AAKG Shock hatását. Az AAKG Shock az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott tápanyagokat tartalmaz.
 
acetil-L-karnitin -  Az acetil-L-karnitint széles körben használják az élet minden területén, mivel pozitív hatással van az agyműködésre. Természetes, hogy agyi funkciókat stimuláló és memóriaromlást lassító szerepe miatt érdeklődést kelt mindazok között, akik már idősebbek. Ráadásul kiderült, hogy a sejtjeink számára elérhető energiamennyiséget növeli, és az immunrendszert is erősíti. Az ALC, az L-karnitin acetil formája jóval hatásosabb lehet a zsírok izmokba történő szállításában, hogy ott aztán elégjenek – az elraktározás helyett. Azonban míg az L-karnitin súlycsökkentő kiegészítőként ismert, az ALC öregedésgátló hatásából fakadó népszerűsége messze felülmúlja súlycsökkentőként való használatát. Különösen előnyösnek bizonyult az öregedéssel összefüggő állapotromlások kezelésekor, pl. a memóriaromlás esetében.
 

- Synonyms: acetil-karnitin, L-acetil-karnitin, LAC, ALC
ALA -  Az alfa-liposav az emberi szervezet szinte minden sejtjére hat. Segíti a B-vitaminokat, hogy a szénhidrát- , fehérje- , zsíranyagcserére kifejtsék hatásukat. Sportolók számára igen fontos, hogy felgyorsítja a szervezetben az energiatermeléssel kapcsolatos folyamatokat, részt vesz ugyanis a glikolízisben. A legtöbb folyamat, amelyben az alfa-zsírsavak érintettek, a mitokondriumban zajlik (A mitokondriumok a sejtek energiaellátását biztosítják, bennük képződik az életműködések energiaigényét biztosító ATP nagy része). Kimutatták, hogy külső ALA bevitel hatására fokozódik az ATP termelés, melynek magyarázata a mitokondriumban lezajló folyamat lehet, ahol az alfa-liposav részt vesz a piroszőlősav, illetve az alfa-ketoglutarate oxidációjában, segítve ezzel a glikolízist.
 

- Synonyms: alfa-liposav
alanin -  A vércukorszint alacsonyan tartásával az Alanin segít biztosítani a sejtek energiaellátását mind az erő- mind pedig az állóképességi edzések során. Stresszes időszakokban különösen fontossá válik a vércukorszint optimális szinten tartása. A fehérje egyik építőelemeként az Alanin segít minimalizálni az izomszövet leépülést is.
 
Amino Essentials - 

Az Amino Essentials minden egyes adagja tele van BCAA-kkal, L-glutaminnal, esszenciális aminosavakkal, valamint MSCL mátrixszal, esszenciális vitaminokkal és ásványi anyagokkal.

Az Amino Essentials az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaz.

2:1:1 ARÁNYÚ BCAA-K ÉS L-GLUTAMIN

A 2:1:1 BCAA-arányú keverék hatékonyan egészíti ki aminosavakkal a napi fehérjebevitelt.

ESSZENCIÁLIS AMINOSAV-KEVERÉK

Míg a nem esszenciális aminosavakat (NAA-k) szervezetünk is előállíthatja, az esszenciális aminosavakat (EAA-k) csak étrendünkkel tudjuk biztosítani. Az Amino Essentials kizárólag fontos esszenciális aminosavakból áll.

MSCL MÁTRIX

A hozzáadott nitrogén-oxidok, a pufferelt kreatin és a taurin hűséges társaid lesznek edzés alatt és után!

VITAMINOK ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOK

Esszenciális vitaminok és ásványi anyagok a teljesítmény elősegítéséhez. A magnézium és a B12-, illetve B6-vitamin segít csökkenteni a fáradtságot, kimerültséget. A kalcium és a kálium a normál izomműködést segítik elő.


Amino Fuel - 

Az Amino Fuel-t úgy alkottuk meg, hogy tartalmazzon minden esszenciális aminosavat (EAA), feltételesen esszenciális aminosavat (CAA), illetve nem esszenciális aminosavat (UAA), továbbá              egy extra adag elágazó láncú aminosavat (BCAA) is: leucint, izoleucint és valint. Az Amino Fuel az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan 100%-ban biztonságos, gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaz.

9200 mg naponta

A kimondottan haladó sportolók és testépítők számára kifejlesztett Amino Fuel napi adagja 9200 mg aminosavat tartalmaz.


Amino ST 2300 -  Mindegyik tabletta 2300 mg aminosavat biztosít, amelyek szinte azonnal felszívódnak a véráramban, hogy segítsék a pozitív nitrogénegyensúly fenntartását, a fokozott anabolikus izomnövekedést és csökkentsék a testzsírt.
 
Amino ST 5300 - 

A legjobb összetevőkből építkezz!

Az élvonalbeli Amino ST 5300-at úgy alkottuk meg, hogy tartalmazzon minden esszenciális aminosavat (EAA), feltételesen esszenciális aminosavat (CAA), illetve nem esszenciális aminosavat (UAA), továbbá     egy extra adag elágazó láncú aminosavat (BCAA) is: leucint, izoleucint és valint. Az Amino ST 5300 az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan 100%-ban biztonságos, gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaz.

15 360 mg aminosav naponta!

A kimondottan élsportolókés testépítő-versenyzők számára kifejlesztett Amino ST 5300 hihetetlen mennyiségű, 15 360 mg aminosavval segíti a sportolókat profi erőnléti céljaik elérésében.


aminosav -  Az aminosavak az emberi testben mindenhol megtalálható alapvető tápanyagaink egyikének, a fehérjéknek az alkotóelemei. A test szöveteinek képződéséhez többféle aminosavból felépülő fehérjére van szükség. A test szárazanyagtartalmának több mint 50 %-át fehérje alkotja! A fehérjék szerkezetének kialakításában a sokféle aminosavból mindössze 20 vesz részt. Az Aminosavak közül vannak olyanok, amelyeket képes előállítani maga az emberi szervezet (nem esszenciális aminosavak), míg a másik csoportba tartozó aminosavakat (esszenciális aminosavak) a táplálékkal kell bevinnünk. Miért van szükség aminosavakra? Az aminosavak nemcsak hogy mindenhol megtalálhatók a testünkben, hanem valamennyi funkció működéshez elengedhetetlenek. Például ételeink emésztése, máj működése, sebek gyógyulása stb. Ha hiány keletkezik az aminosavakból, akkor sejtjeinket nem tudjuk újjátermelni. Ha akár csak egyetlen esszenciális aminosav hiányzik, rögtön megmutatkozik pl. fáradtság, allergia vagy korai öregedés, emésztési problémák vagy gyengébb immunrendszer formájában. Általában az elsődleges ok a helytelen táplálkozás, vagy fehérjeszegény étrend. Ezen kívül például stressz, vagy valamilyen fertőzés is oka lehet és időskorban is gyakran előfordul. Az aminosavra tehát testünk minden egyes sejtjének szüksége van. Emésztésünk során a szervezet a táplálékban található fehérjéket lebontja aminosavakká, amelyek a bélrendszerből felszívódva és a sejtekbe jutva olyan fehérjékké épülnek újjá, amilyenekre a testnek szüksége van. Az aminosavak karbantartják a bőrt, az ínszalagokat, az izmokat, inakat, a belső szerveket, a mirigyeket, a hajat és a körmöket. Továbbá szerepet játszanak a hormonok és az ingerületátvivő vegyületek és enzimek termelésében. Mindezeken felül energiaforrásként szénhidrát-, illetve lipidképző tápanyagként is szerepet játszanak. Milyen ételek tartalmaznak aminosavakat? Az állati eredetű táplálékok az alapvető Aminosavak leggazdagabb forrásai, míg a növényi táplálékok gyakran nem tartalmazzák mindegyiket. Ez a hiányosság azonban a vegyes étrenddel elkerülhető. Fehérjében gazdag húsok: csirkemell, pulykamell, jércemell, halak. Illetve nagyszerű fehérjeforrás a tojás is. Elég aminosavat viszünk be a szervezetünkbe? Az egészséges, nem sportoló felnőttek ajánlott napi bevitele 45-65 gramm naponta, sportolók esetén és izomtömeg növelés céljából érdemes 2-2,5 g fehérjét fogyasztani testsúly kilogrammonként. Diétázók fogyaszthatnak többet is, akár 3-4 g-ot testsúly kilogrammonként!
 

- Synonyms: aminosavak
arginin -  A fizikai vagy lelki eredetű stressz, és az intenzív edzés egyaránt az Arginin szintjének mérhető csökkenését okozhatják. Ráadásul fehérjeszintézist és immun-, illetve idegrendszert erősítő hatásának következtében növekedési hormon szintet növelő anyagként is ismert, így népszerűvé vált azok körében, akik a sovány izomtömeg növelését vagy a zsírvesztést tűzték ki célul.
 
Arthro Guard -  18-féle hatóanyagával az Arthro Guard a BioTech USA termékkínálatán belül évek óta kategóriájának legnépszerűbb étrend-kiegészítője. Egyéb hatóanyagok mellett nagy mennyiségben tartalmaz glükozamint, kondroitint, MSM-et és kollagént. Az Arthro Guard-ot kalciummal és mangánnal iskiegászítettük, amelyek nemcsak az ízületekhez köthető csontok, hanem testünk teljes csontozatának karbantartásához is hozzájárulnak. Az Arthro Guard az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyagokat tartalmaz.
Arthro Guard Liquid -  Az Arthro Guard család folyékony tagja főként jól felszívódó folyadék formájával és olyan nagy dózisú fő összetevőivel tűnik ki, mint az MSM, a glükozamin, a kondroitin, a kollagén és a hialuronsav. Hatását tovább erősíti a sejtek oxidatív stressz elleni védelmét elősegítő E-vitamin. Az Arthro Guard Liquid az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott tápanyagokat tartalmaz.
 
Arthro GuardPack - 

Az ízületeinket és csontjainkat többet használjuk, mint gondolnánk.

A BioTech USA Arthro Guard csomagja a teljes körű gondoskodáshoz különböző hatóanyagok erejét egyesíti. Kiváló formulája 1000 mg glükozamint, 1000 mg kondroitint, 1000 mg MSM-et és 500 mg lenmagolajat tartalmaz. Mindezek mellett minden egyes csomagban megtalálható egy természetes gyógynövényekből álló különleges keverék is, olyan értékes összetevőkkel, mint az ananász vagy az indiai tömjénfa kivonata.

Az Arthro Guard Pack-ot kalciummal és mangánnal is megerősítettük, amelyek nemcsak az ízületekhez köthető csontok, hanem testünk teljes csontozatának normál működéséhez is hozzájárulnak.

A sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez az E-vitamint is bevetettük, a normál porcműködést pedig a kollagén képződésben szerepet játszó C-vitaminnal segítettük elő.

Az Arthro Guard Pack az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot.
 
aszparaginsav -  Az Aszparaginsav a fehérjealkotó 20 aminosav egyike. Szerepe a központi idegrendszer védelmében van. Segíti a hangulatingadozások elkerülését, mind az extrém idegesség, mind az extrém nyugalom kialakulását megelőzi.
 
aszpartám -  Az aszpartám egy nem szacharid típusú, mesterséges édesítőszer, egy egyszerű vegyület, amely a béltraktusban a következő összetevőkre bomlik: aszparaginsavra, fenilalaninre – ezek aminosavak -, valamint metanolra. Ezt követően a szervezet ezeket az összetevőket ugyanazon anyagcsere-folyamatok során szívja fel és hasznosítja, mint amikor azok a mindennapi élelmiszerekből származnak. Az aszparaginsav egy természetben előforduló aminosav, minden fehérje egyik építőköve. Úgynevezett nem esszenciális aminosav, ami azt jelenti, hogy nem szükséges a jelenléte a táplálékban, mert az emberi szervezet a táplálék egyéb komponenseiből elő tudja állítani. Számos biokémiai, élettani folyamatban tölt be nélkülözhetetlen szerepet. A fenilalanin egyike az esszenciális aminosavaknak, azaz mivel az emberi szervezet nem képes előállítani, a táplálékkal kell bevinni a szükséges mennyiséget. Egyebek között az idegrendszer működésében játszik fontos szerepet. Egyes – szerencsére kevés – ember szervezetéből genetikai okok miatt hiányzik egy bizonyos enzim, így nem képesek a fenilalanin átalakítására. Ezt az állapotot fenilketonuriának nevezik, és hazánkban minden újszülöttet rutinszerűen szűrnek rá. Ha ezt az állapotot nem kezelik, mentális retardációhoz vezethet. Az evvel a génhibával rendelkező személyeknek figyelniük kell a fenilalanin bevitelüket, ezért az aszpartámmal készült élelmiszereken a világon mindenhol feltüntetik, hogy fenilalanin-forrást tartalmaz. A megszokott élelmiszerek (tojás, tej, hús, hal, sajt, gyümölcs és zöldség) fogyasztása során ugyanezen összetevőkből sokkal nagyobb mennyiség kerül a szervezetbe. Példaként elmondható, hogy egy adag tejben 8-szor több fenilalanin, és 13-szor több aszparaginsav van, mint, egy azonos adag, 100%-osan aszpartámmal édesített üdítőitalban. A mindennapi élelmiszer-összetevők anyagcsere-folyamatainak ismeretében az aszpartám biztonságos, és nem rendelkezik az egészségre káros hatásokkal.
 
B-Complex - 

Kiegyensúlyozott B-vitamin készítmény, amely egyéb vitaminok, ásványi anyagok, antioxidánsok és gyógynövények mellett 8-féle esszenciális B-vitamint biztosít. A B-vitaminok elősegítik a szénhidrát-anyagcserét és az energiatermelést. A készítmény formuláját olyan növényi eredetű összetevők is kiegészítik, mint a guarana, a ginzeng a méhpollen és bioflavonoidok.

A B2-vitamin alapvető fontosságú az energiatermelésben, és hozzájárul a nyálkahártyák, a bőr és a látás egészségéhez.

A niacin a normál pszichés működést segíti elő, miközben csökkenti a kimerültséget, fáradtságot.

A B6-vitamin a normál homociszteinszint fenntartásában játszik szerepet, szabályozza a hormontevékenységet, és elősegíti a fehérje- és glikogén-anyagcserét.

A folsav a normál aminosav-szintézisben és a vérképződésben is szerepet játszik, és elősegíti az immunrendszer megfelelő működését.

A B12-vitamin az energiatermelés, a normál pszichés működés és a vörös vérsejtek képződése szempontjából fontos.

A biotin koenzimként működik, és elősegíti a makrotápanyagok normál anyagcseréjét. Étrend-kiegészítőként hozzájárul az egészséges bőrhöz és hajhoz.

A B-vitamin komplex olyan fontos ásványi anyagokat is tartalmaz, mint a vas, ami az energiahasznosításban vesz részt.


BCAA -  Megakadályozza az izmok lebomlását (katabolizmus), elősegíti az izomtömeg növekedését. Az elágazó láncú aminosavak (BCAA-k) minden étrendben hasznos és hatékony szerepet töltenek be, sportágtól függetlenül. Ezek az aminosavak a leucin, az izoleucin és a valin. különös jelentőséggel bírnak a sportolók számára, mivel az izomban bomlanak le, nem pedig a májban. Emésztés után a fehérjék aminosavakra bomlanak, melyek egyaránt válhatnak az izmok építőköveivé, vagy energiaforrássá is. Az izomzat 35%-a a BCAAk-ból épül fel, ezért érthető hogy ezek az aminosavak elengedhetetlenek az izomzat felépítéséhez. Már néhány perces testi terheIés (edzés) után meg lehet állapítani a szervezet funkcionális aminosavkészletében ezeknek a BCAA-anyagoknak, különösen az L-leucinnak a hiányát. Ha ez a hiány nem, illetve túl későn egyenlítődik ki, az akadályozza, illetve késlelteti a kívánt izomzatgyarapodást.
 
BCAA 1000 - 

Amikor minőségi izomtömeg építéséről van szó, a megfelelő mennyiségű elágazó szénláncú aminosav (BCAA) rendkívül fontos szerepet kap. A BCAA 1000-el izmainkhoz 4000 mg BCAA-t juttathatunk el optimális 2:1:1 arányban. Emellett minden adag 1.4 mg B6 vitamint tartalmaz, ami segíti a BCAA felszívódását.

Tápláld az izmaidat!

Az izomszövet 35%-a elágazó láncú aminosavból (BCAA) épül fel. Ha a test nem jut elegendő BCCA-hoz megáll az izomfejlődés, rosszabb esetben elkezd leépülni a testmozgás hatására. A BCAA 1000 fogyasztásával vér aminosav szintje, az egész nap folyamán, még fárasztó edzések után is, magasan tartható.


BCAA 3D - 

A BCAA-k optimális aránya

A tudományos módszerekkel létrehozott BCAA 3D 2:1:1 arányban tartalmaz leucin, izoleucin és valin aminosavakat. A BCAA 3D az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaz.


BCAA 6000 -  A BCAA 6000 a BioTech USA legmagasabb hatóanyag tartalmú tabletta formájú aminosav készítménye. Az aminosavak az izomtömeg növekedéséhez és megtartásához hozzájáruló fehérjék építőkövei. A tablettás készítmény természetes, 2:1:1 arányban tartalmaz három esszenciális aminosavat, a leucint, izoleucint és a valint, melyek kémiai szerkezetüknek köszönhetően együttesen alkotják az úgynevezett elágazó láncú aminosavak (BCAA) csoportját. 6 000 mg tiszta és  természetes energiaforrás verseny- és hobbi sportolóknak egyaránt. A termék tabletta formájának köszönhetően praktikus, bárhol és bármikor bevehető. A termék az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.
 
BCAA+B6 -  A BCAA+B6 2:1:1 arányban tartalmaz leucin, izoleucin és valin aminosavakat. HozzáadottB6-vitaminnal, ami elősegíti a normál fehérje- és glikogén-anyagcserét és csökkenti a fáradtságot, kimerültséget. A BCAA+B6 az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaz.
 
Beef Amino - 

A Beef Amino minden egyes tablettájában összesen 19 fajta esszenciális és nem esszenciális aminosav található. Az aminosavak az izomrostjainkat felépítő fehérje alap alkotóelemei. A fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához, illetve a normál csontozat fenntartásához.

A Beef Amino a marhafehérjéből származó aminosavaknak köszönhetően magas dózisban tartalmaz természetes BCAA-t és glutamint. A Beef Amino ezen összetevőinek alacsony zsír-, és szénhidráttartalmának köszönhetően kitűnő választás a szálkásítás időszaka alatt is.

A Beef Amino laktózmentes, ezért a laktózérzékenyek számára is ideális táplálék-kiegészítő. A Beef Amino az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.


BioTech -  A BioTech USA 1999 óta értékesít sportolók számára minőségi étrend-kiegészítőket. Több mint 400 alkalmazottal, több mint 110 franchise üzlettel és 52 országra kiterjedő forgalmazói hálózattal a sportcélú étrend-kiegészítők piacának fontos szereplői vagyunk. A minőségi szolgáltatás és minőségi termékek biztosítása érdekében a BioTech USA csapatának valamennyi tagja képzési programokon vesz részt táplálkozás, sportcélú étrend-kiegészítők és sporttudományok terén. A BioTech USA 330 különféle terméket kínál, amelyeket folyamatos fejlesztéssel és innovációval egyre tovább finomítunk. Valamennyi termék szabályozott környezetben, biztonságos, doppingmentes és gondosan válogatott összetevőkből készül.
 

- Synonyms: BioTech USA
BMI -  Testtömeg-index. Az elhízás mértékét meghatározó számítási mód. Magasság, testsúly, nem és életkor alapján számítható ki.
 
Bodybuilding öv (natúr) -  Bőr, állítható, natúr színben. Méretek: S, M, L, XL
 
Brutal Anadrol - 

Egy remek tesztoszteronszint-növelő elvégzi a dolgát. A táplálék-kiegészítők gyártásának legális határain belül teljesíti, amit elvárunk tőle. Csak egy probléma van: olyan szabályok és szabványok szerint készül, amiket mások is követnek.

A Brutal Anadrol más. Tervezésekor csak a hatékonyságát tartottuk szem előtt és ezért olyasmit alkottunk, amit korábban még senki.

Ne kövesd a tömeget!

Próbáld ki a Brutal Anadrol-t, mielőtt még betiltanák!


Brutal Blade - 

A Brutal Blade úgy hasít át a testeden, mint egy orvosi szike. Ez mégsem jelenti azt, hogy esetleg abba kell hagynod az edzést vagy a kalóriaszegény diétát. Hozd ki a testedből a maximumot, zárd ki a haszontalan kalóriákat, és soha ne veszítsd el az akaraterődet!

A harcodat neked kell megvívnod. Mi csak a fegyvert adjuk hozzá a kezedbe.


Brutal Cre-ATP - 

Tudtad-e, hogy…

--- az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság szerint napi 3 g feletti bevitel esetén a kreatin növeli a fizikai teljesítményt rövid, sorozatos, nagy intenzitású testmozgás során.

… a Cre-ATP nem csak kreatinból áll.

… szét is tép…

Hozd elő a benned rejlő démont!


Brutal Gainer - 

Az ÚJ, továbbfejlesztett Brutal Gainer egy adagja 150 gramm port tartalmaz, amelyet vízben vagy sovány tejben kell feloldani. Ebből 50 grammot a rendelkezésre álló legfinomabb marhafehérjék, valamint tejsavó- és tejfehérje-források alkotnak. További 88,5 grammot egy négykomponensű szénhidrát-mátrix tesz ki, amelyben megtalálható a sok kutatás tárgyát képező Palatinose is. 3 gramm további összetett energiaforrást a közepes láncú trigliceridek (MCT) jelentenek. Mindezek összessége az az 590 kcal extra energia utánpótlás, amelyet a Brutal Gainer minden egyes adagja biztosít.

A formula a következőket tartalmazza még:

 • Glutamine 5 Matrix – ötféle L-glutamin forrással.
 • Cre-ATP Matrix – Kreatinok, amelyeknél a hangsúly a kreatin-foszfáton van, valamint olyan nitrogén-monoxidok, mint az AAKG és a citrullin.
 • Brutal Booster Matrix – ez a keverék önmagában 39-féle összetevőt tartalmaz: szterolokat, Tribulus Terrestris-t, gyógynövény-kivonatokat és más hasonló hatású összetevőket. Brutal Blox – esszenciális BCAA-kkal.
 • Fontos vitaminokat és ásványi anyagokat.

Ízek: eper, banán, vanília, csokoládé


Brutal Gainer - 

Az ÚJ, továbbfejlesztett Brutal Gainer egy adagja 150 gramm port tartalmaz, amelyet vízben vagy sovány tejben kell feloldani. Ebből 50 grammot a rendelkezésre álló legfinomabb marhafehérjék, valamint tejsavó- és tejfehérje-források alkotnak. További 88,5 grammot egy négykomponensű szénhidrát-mátrix tesz ki, amelyben megtalálható a sok kutatás tárgyát képező Palatinose is. 3 gramm további összetett energiaforrást a közepes láncú trigliceridek (MCT) jelentenek. Mindezek összessége az az 590 kcal extra energia utánpótlás, amelyet a Brutal Gainer minden egyes adagja biztosít.

A formula a következőket tartalmazza még:

 • Glutamine 5 Matrix – ötféle L-glutamin forrással.
 • Cre-ATP Matrix – Kreatinok, amelyeknél a hangsúly a kreatin-foszfáton van, valamint olyan nitrogén-monoxidok, mint az AAKG és a citrullin.
 • Brutal Booster Matrix – ez a keverék önmagában 39-féle összetevőt tartalmaz: szterolokat, Tribulus Terrestris-t, gyógynövény-kivonatokat és más hasonló hatású összetevőket. Brutal Blox – esszenciális BCAA-kkal.
 • Fontos vitaminokat és ásványi anyagokat.

 
Brutal Muscle ON - 

IZMOKRA VÁGYSZ?

Akkor ideje az étrendedet feltölteni a megfelelő mennyiségű fehérjével! Az izomszövetek építőelemeként a fehérjék hozzájárulnak az izomtömeg növekedéséhez és megtartásához.

A Brutal Muscle On segítségével étrendedet nemcsak a megfelelő mennyiségű, de a megfelelő minőségű fehérjékkel is kiegészítheted. A keverék a rendelkezésre álló legfinomabb marhafehérje-forrásokból készült. A marha igen értékes fehérjeforrás, ám drága, és nagy mennyiségben fogyasztva nehezen emészthető. Fogyassz erősen koncentrált és könnyen emészthető marhafehérjét a Brutal Muscle On segítségével, és összpontosíts a célra!


Brutal N.O.V.A. 2 - 

Az új Brutal N.O.V.A.2. Szerezd meg azt a koncentrációt amire minden edzéskor szükséged van, és mutasd meg a benned élő brutális vadállatot!

A Brutal N.O.V.A. 2 most ütősebb, mint valaha. A még jobb eredmények érdekében nemcsak edzés előtti nitrogénoxid összetevőket és Brutal NRG aktivátorokat tartalmaz, hanem egy TST formulát is.

A nitrogénoxid összetevőkre és a koncentrációt segítő komponensekre helyezett hangsúly mellett a következőket tartalmazza:

Brutal NOX – nagy mennyiségű AAKG, citrullin és béta-alanin.

Brutal NRG –összetevők zöld, fehér és fekete teakivonattal, guaranával, ginzenggel és koffeinnel.

Brutal BUILD – a kreatin és BCAA-k öt formája.

Brutal TST – hatékony szterolok, Tribulus Terrestris, gyógynövény-kivonatok és más hasonló hatású összetevők.


C-vitamin -  A C-vitamin (amihez mi magyarok a felfedezője, Szent-Györgyi Albert miatt, különösen kötődünk) elsősorban mint a megfázás és a nátha elleni természetes gyógyszer szerzett széleskörű ismertséget. A sportolóknak azonban az immunerősítő hatása mellett az újabban előtérbe került ízületekre gyakorolt pozitív hatása miatt is fontos lehet ez a kiegészítő. A C-vitamin kiegészítés nagyon fontos ahhoz, hogy a sportoló vagy az aktív életet élő rekreációként edző egyén immunrendszere tökéletesen működhessen. - Javítja az izmok regenerálódását - A C-vitamin kulcsszerepet játszik a többi antioxidáns mellett az izmokban edzések alatt keletkező mikrosérülések gyorsabb és hatékonyabb "gyógyulásában", azaz az izomzat regenerálódásában. Edzések előtt 1000-2000mg C-vitamin az Onset Delayed Muscle Fatigue (az izomban napok múltán is érezhető fáradtság - izomláz) tünetének csökkentésében. - Növeli a stressz-toleranciát - Legyen fizikai vagy pszichikai a stressz előbb-utóbb kikezdi a szervezetünk egészséges, normális működését. Ez ellen a C-vitamin rendszeres szedése védelmet nyújt. - Fáradtságcsökkentő - A pajzsmirigy működésében betöltött szerepe miatt a C-vitamin képes a fáradtság érzését csökkenteni. - Segíti a szervezetet leküzdeni a fertőzéseket - A sérülések útján szerzett külső, vagy a mikroorganizmusok okozta belső fertőzések leküzdésében segíti a szervezetünket. Szinte az összes immunsejt működését javítja. - Méregtelenítő hatású - A szervezetben felhalmozódnak a környezeti ártalmakból adódóan az ún. szabad gyökök. Ezek olyan agresszív molekulák, melyek a szervezet sejtjeit károsítják, oxidálják. Az antioxidánsok megkötik ezeket az agresszív molekulákat, és segítenek a szervezetből eltávolításukban - a méregtelenítésben. - További hatások: Erősíti a hajszálereket, elengedhetetlen a kötőszövet (kollagén) fehérjéinek képződéséhez, segít a vörösvértesteknek a hemoglobin bioszintézisében, és a vas felszívódásában, véd a szívinfarktus ellen, véd a látásrontó szürke hályog ellen. Alkalmazása: a C-vitamin gyorsan felszívódik, és a felesleg gyorsan (kb. 2 óra leforgása alatt) kiürül a vizelettel, ezért érdemes a nap folyamán egyenletesen elosztani, a legjobb ha 3-4 óránként vesszük be. Mindennapos használatban 1000-3000 mg-os napi adagban biztonságosan használható, és IGEN, csak ekkora adagban fejti ki a pozitív hatásait! A C-vitamint természetes forrásból csak nyers, és frissen szedett növényekből tudjuk hatékonyan biztosítani!!!
 

- Synonyms: aszkorbinsav
Calcium Complete - 

Dupla erő

A Calcium Complete 2:1 arányban tartalmaz kalciumot és magnéziumot. A kalcium és a magnézium alapvető fontosságúak az egészséges fogakhoz és csontokhoz, hozzájárulnak a szervezet normál energiatermelő mechanizmusához és elősegítik az optimális izomműködést. A kalcium az egészséges csontok és fogak megőrzéséhez fontos, míg a magnézium az izmok és az idegrendszer egészséges működését szolgálja.


Calcium Zinc Magnesium - 

Töltődj fel esszenciális ásványi anyagokkal!

Az emberi test egy egész életre tervezett, gondosan megépített szerkezet. A BioTech USA egyedülálló formulájának egy-egy adagja nemcsak 1000 mg kalciumot biztosít, hanem olyan egyéb fontos összetevőket is, mint a magnézium, a réz és a bór.

Az izmok, csontok és fogak egészségének elősegítése: kalcium + magnézium

Az egészséges idegi ingerátvitel elősegítése: magnézium + réz

Az egészséges haj, köröm és bőr elősegítése: cink

Antioxidáns: cink


Carbox - 

Ezt a Multi-Interval CarboX™-ot tartalmazó, rendkívül fejlett komplex szénhidrátot edzések előtti és utáni fogyasztáshoz terveztük. A CarboX™ az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott tápanyagokat tartalmaz.

A CarboX™ ötféle szénhidrát felhasználásával készült, amelyek mindegyike eltérő felszívódási idővel rendelkezik. A CarboX™ Palatinose™-t is tartalmaz, amely a többi szénhidráthoz viszonyítva elfogyasztása után kisebb mértékben emeli meg a vércukorszintet.


Casein Fusion - 

ÉJSZAKAI IZOMKARBANTARTÁS

A Casein Fusion prémium minőségű fehérjepor egyenesen a Biotech USA laboratóriumaiból. Az izmok karbantartása mellett magas fehérjetartalma az izomtömeg gyarapodásához is hozzájárul. A BioTech USA ezt a terméket közvetlenül lefekvés előtti fogyasztáshoz fejlesztette ki. Az egyedülálló fehérjekeverék alvás közben fejti ki izmainkra jótékony hatásait.

A Casein Fusion az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott tápanyagokat tartalmaz.

Ízek: csokoládé, vanília


Chondroitin glucosamine -  A kategóriáján belül alapvető tagnak számító Flex Formula fő összetevői a glükozamin, a kondroitin és a kollagén. A Flex Formula-t kalciummal, magnéziummal és mangánnal is feljavítottuk, amelyek nemcsak az ízületekhez köthető csontok, hanem testünk teljes csontozatának karbantartásához is hozzájárulnak. A Flex Formula az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyagokat tartalmaz.
 
cink -  A cink (Zn) kékesfehér, könnyen olvasztható fém. Szervezetünkben körülbelül 1,4-2,5 g cink található. Főként a szem, hasnyálmirigy, haj és a hím nemi szervek tartalmazzák, de nagyobb mennyiségben jelen van a csontokban, bőrben (a bőrben a teljes mennyiségnek mintegy 20%-a), izomzatban (néhány forrás szerint a fő raktár az izomzat, és a teljes mennyiség 65%-a itt található), valamint a májban és a vesében. Befolyásolja a növekedést, tesztoszterontermelést, az inzulin működését, a szénhidrát-, zsír- és fehérje-anyagcserét. Mi az, amit a szedésével elérhetsz? Gyorsabb sebgyógyulás - A kielégítő cink ellátottság fontos a sebek, hámsérülések gyógyulásához, hiány esetén mesterséges bevitelre is szükséges lehet. Magasabb tesztoszteronszint, megfelelő inzulinműködés - sokunknak alacsony a cinkbevitele, ami korlátozza a tesztoszteron és más anabolikus hormonok termelését, elérhetőségét. A nagyobb cinkfogyasztás az erő növelésében segíthet a magasabb tesztoszteronszinten keresztül, valamint az inzulin működéséhez is nélkülözhetetlen. Erősebb immunrendszer A cink serkenti az immunrendszer működését és bizonyos mértékig védelmet nyújt a bakteriális és virális fertőzések ellen.
 

- Synonyms: Zn
cisztein -  A Cisztein a fehérjék lebontásakor keletkezik. Nem esszenciális aminosav, ami azt jelenti, hogy az emberi szervezet elő tudja állítani. A Cisztein egy kéntartalmú, nem esszenciális aminosav, mely segít a szervezet fehérjéinek struktúráját fenntartani. A glutation egyik alkotóeleme is, így erős antioxidánsként is működik. A Cisztein a legtöbb, magas fehérjetartalmú élelmiszerben előfordul.
 
CLA -  A CLA, konjugált linolsav, a linolsav több izomerének összefoglaló neve. Ezek az izomerek tehát zsírsavak, így temrészetesen tápanyagok. Legfőbb forrásaik az állati élelmiszerek, hús, tojás, és leginkább a tejtermékek. A növényi olajokban jóval kevesebb van, mégis a napraforgóolaj linolsav tartalmát kihasználva általában (speciális kezelés után) ebből vonják ki a konjugált linolsavat. - Rákellenes hatás - a CLA számos ember- és állatkísérletben a rák minden stádiumában (és a megelőzésében is) jótékony hatással rendelkezett. - A testkompozíció javítása - A konjugált linolsav izomerei segíthetik a zsírvesztést, illetve azzal párhuzamosan a zsírmentes testtömeg növekedését (bár ez emberek esetén kérdéses.) - A vércukorszint szabályozása - Úgy tűnik, fokozza az inzulinérzékenységet, így mérsékli a vércukorszintet, és hasznos lehet 2-es típusú diabates esetén.
 

- Synonyms: konjugált linolsav
CLA 400 -  A CLA 400 komplex zsírsav- és CLA-tartalmú táplálék-kiegészítő készítmény.
 
Coral Calcium-Magnesium -  Természetes forrásból. Ez a készítmény 2:1 arányban tartalmazza a kalciumot és a magnéziumot. A kalcium és magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez. A kalcium és magnézium szükséges a normál csontozat fenntartásához. A magnézium részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. A magnézium hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez. A magnézium hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához. Mesterséges anyagot nem tartalmaz. Tablettánként 200 mg kalciumot és 100 mg magnéziumot tartalmaz.
 
Core izmok -  törzsizmok, melybe a hasizmok is beletartoznak. Elsődleges céljuk a gerinc stabilitásának biztosítása.
 
Cranberry Supreme - 

FEDEZD FEL A BOGYÓK EREJÉT!

Az áfonya egy Észak-Amerikában őshonos növény gyümölcse. A régi korokban e vörös bogyókat és leveleiket a hagyományos gyógyászat egy sor egészségügyi probléma gyógyítására használta. A tabletták a tőzegáfonya élénk színét is adó proantocianidinekből készülnek. A tőzegáfonya a C-vitamin kitűnő forrása is, amely elősegíti az immunrendszer normál működését és a sejtek oxidatív stressz elleni védelmét.


Crea Force - 

TALÁLD MEG AZ ERŐ FORRÁSÁT!

A Crea Force kreatin-monohidrátot tartalmazó, komplex kreatin táplálék-kiegészítő. A kreatin olyan anyag, amely növeli a fizikai teljesítményt rövid, sorozatos, nagy intenzitású testmozgás során. A kedvező hatás napi 3 g kreatin bevitelével érhető el. A Crea Force ezenkívül biztosít egy  nem esszenciális aminosavat, az L-glutamint, valamint egyéb olyan összetevőket, mint a taurin, a koffein, a guarana kivonat és a zöld tea. A Crea Force az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyagokat tartalmaz.


Crea PUMP - 

A többintervallumos alapon kifejlesztett Crea PUMP fogyasztás után hétféle kreatint szabadít fel, ezeken belül annak pufferelt és mikronizált formáját is. A kreatin növeli a fizikai teljesítményt rövid, sorozatos, nagy intenzitású testmozgás során. A kedvező hatás napi 3 g kreatin bevitelével érhető el. A Crea PUMP az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott tápanyagokat tartalmaz.

A Crea PUMP-ban megtalálható a CarboX is, amely egy ötféle szénhidrátot tartalmazó, egyedülálló szénhidrátkeverék. Hatását egy speciálisan megtervezett aminosav-keverék fokozza hozzáadott BCAA-kal, L-glutaminnal és L-argininnel, amit még C-vitaminnal is feltuningoltunk, amely csökkenti a fáradtságot, kimerültséget, és hozzájárul az immunrendszer rendes működésének fenntartásához intenzív testedzések alatt és után. A Crea PUMP a makrotápanyagok normál anyagcseréjét elősegítő krómban is gazdag.


Crea.TOR -  A BioTech USA a kreatinkutatás legfrissebb eredményeit kombinálva hozott létre egy egyedülálló, csúcskategóriás, sokoldalú terméket. A Crea.TOR az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan 100%-ban biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyagokat tartalmaz. Készen állsz egy új valóságra? Alkosd újra magad a Crea.TOR-ral! Minden sportember tudja, hogy az emberi test valamennyi szövete képes a teljes átformálódásra. Csak kitartás, elszántság és akaraterő kérdése. Meg persze némi kreatiné, amely fokozza a teljesítményt a rövid, sorozatos, nagy intenzitású gyakorlatok során. A kedvező hatás napi 3 g kreatin bevitelével érhető el.
 
Creatine Ethyl Ester -  A kreatin-etil-észter (CEE) olyan kreatin-monohidrát, amelyhez egy észtercsoport kapcsolódik. A kreatin növeli a fizikai teljesítményt rövid, sorozatos, nagy intenzitású testmozgás során – de csak abban az esetben, ha a napi bevitel eléri a 3000 mg-ot. A kreatin-etil-észter az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyag.
 
Creatine Pezsgőtabletta -  A kreatin növeli a fizikai teljesítményt rövid, sorozatos, nagy intenzitású testmozgás során. A kedvező hatás napi 3 g kreatin bevitelével érhető el. A hideg vízben is feloldható Kreatin pezsgőtablettából frissítő, ízletes ital készíthető. A  Creatine Pezsgőtabletta az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaznak.
 
Creatine pH-X -  Fedezd fel a kreatin erejét, ha fokozni szeretnéd teljesítményedet a rövid, sorozatos, nagy intenzitású gyakorlatoknál! A napi 2 adag Creatine pH-X 3000 mg pufferelt kreatint tartalmaz. A kedvező hatás napi 3 g kreatin bevitelével érhető el.
Creatine pH-xPro -  Fedezd fel a kreatin erejét, ha fokozni szeretnéd teljesítményedet a rövid, sorozatos, nagy intenzitású gyakorlatoknál! A javasolt napi 2 adag Creatine pH-X PRO 3600 mg pufferelt kreatint tartalmaz. A kedvező hatás napi 3 g kreatin bevitelével érhető el. A Creatine pH-X PRO-ban ezenkívül a tea három fő típusa is megtalálható: a zöld, a fehér és a fekete. A Creatine pH-X PRO az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyagokat tartalmaz.
 
Creatine Phosphate -  A kreatin növeli a fizikai teljesítményt rövid, sorozatos, nagy intenzitású testmozgás során – de csak abban az esetben, ha a napi bevitel eléri a 3000 mg-ot. A niacinnal – más néven B3 vitaminnal – gazdagított kreatin-foszfát elősegíti az energiát biztosító anyagcsere normál működését és csökkenti a fáradtságot, kimerültséget.
 
Creatine Tablets - 

INKÁBB EZEN RÁGÓDJ!

Rövid, sorozatos, nagy intenzitású gyakorlatoknál a teljesítmény fokozását elősegítheti napi 3000 mg kreatin bevitele. Ez most könnyű, praktikus rágótabletták formájában is elérhető, amelyeket bárhova magaddal vihetsz és akár edzés közben is elfogyaszthatsz. A kreatin-monohidráton kívül a Kreatintabletták C-vitamint is tartalmaznak, ami segíti a sejteket az oxidatív stressz elleni védekezésben, és csökkenti a fáradtságot, kimerültséget. A  Creatine Tablets az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyagokat tartalmaznak.


CrossFit -  A CrossFit nevű módszert néhány éve alakították ki Amerikában, és egy-egy elemét kiemelve semmi különös nincs benne, egyedi filozófiája miatt viszont egyre kedveltebb már itthon is. A CrossFittel olyan programot kell elképzelned, mely számtalan sportág mozgáskészletéből merít, például az atlétikából, a súlyemelésből, az evezésből, az úszásból és a tornából. Az edzés során nem csak egy-egy izomcsoportot, hanem az egész testet átmozgató gyakorlatokat végzel. Olyan izmokat erősít, amelyeket nem csak sportolás közben, de akár lépcsőzésnél, kisgyerek emelgetésnél, vagy házimunka közben is használsz, így a mindennapi élet is könnyebbé válik tőle.
 
Daily Pack - 

TÖBBDIMENZIÓS TÁMOGATÁS

Volt már olyan, hogy összezavarodtál, amikor napi vitamin- és ásványianyag-igényedet próbáltad összeállítani? Azoknak az időknek mától vége! A BioTech USA Daily Pack-ja tudományosan összeállított keverék, amely megfelelő arányban tartalmaz mikrotápanyagokat és egyéb létfontosságú összetevőket a multivitaminokkal szemben nagy elvárásokat támasztó, fanatikus sportolók számára. A Daily Pack a tápanyagok mennyisége és komplexitása terén egyaránt messze túlszárnyalja az egytablettás multivitaminokat. Tehát, ha valami átlagon felülit keresel – válaszd a Daily Pack-ot.

CSOMAGOLT TELJESÍTMÉNY

A riboflavin (B2-vitamin), az E-vitamin és a C-vitamin a sejtek oxidatív stressz elleni védelmét segítik elő. A niacin (B3-vitamin), a pantoténsav (B5-vitamin), a tiamin (B1-vitamin), a B2-vitamin, a B12-vitamin, a B6- és a C-vitamin pedig a normál energiatermelő anyagcseréhez járulnak hozzá. A B2-, B3-, B5-, B6-, B12- és C-vitamin a fáradtság, kimerültség csökkentését segítik elő.

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot.


Dinamikus jóga -  A hatha jóga ászanáinak (jóga-testhelyzeteknek) gyöngysor-szerűen összefűzött láncolata alkotja az órát, ez adja a dinamikus jellegét.  A folyamatos mozdulatsort a gyakorlatok előtt és között  visszatérő Napüdvözlet  az óra elején a bemelegítést, közben pedig a keringés folyamatos élénkítését szolgálja. Így segítjük elő a hatékonyabb zsírégetést és gyorsabb anyagcserét. Egy-egy gyakorlat hatása nagyon összetett: egyes izomcsoportokat ellazítja, nyújtja, míg másokat erősít. A gyakorlatok elvégzése közben a mozgást, a légzést és a gondolatokat hangoljuk össze, tudatosan figyelünk az izommunkára. A tudatos légzés segít az agy és a szervezet oxigénellátásának javításában, ezáltal megnyugtatja az elmét és energiával látja el a testet.
 
Energy Gel - 

A BioTechUSA által erőnléti sportokat űzők számára készített Energy Gel alacsony és magas komplexitású makrotápanyagokkal pótolja a kimerítő testmozgás során elvesztett energiát: triCARB és MCT (közepes láncú trigliceridek). A triCARB egy háromkomponensű szénhidrát-mátrix, míg az MCT a szénhidrátoknál összetettebb zsírsavakból áll.

Az Energy Gel a taurin és az L-karnitin mellett – az izzadás során elvesztett értékes vitaminok és ásványi anyagok pótlását is biztosítja.


Energy Gel Pro - 

A BioTechUSA által erőnléti sportokat űzők számára készített Energy Gel PRO kis és nagy komplexitású makrotápanyagokkal pótolja a kimerítő testmozgás során elveszített energiát: triCARB és MCT (közepes láncú trigliceridek). A triCARB egy háromkomponensű szénhidrát-mátrix, míg az MCT a szénhidrátoknál összetettebb zsírsavakból áll.

Az Energy Gel PRO a taurin és az L-karnitin mellett – az izzadás során elvesztett értékes vitaminok és ásványi anyagok pótlását is biztosítja.


Energy Shot -  Edzés alatt fogyasztható folyékony energiaforrás hosszú- és rövidláncú szénhidrátokkal (glükóz, fruktóz, maltodextrin, D-ribóz). Taurinnal, guaranával és L-argininnel fokozott hatás. A hozzáadott magnézium segít csökkenteni a fáradtságot és kimerültséget, elősegíti az elektrolit egyensúlyt és a normál energiatermelő anyagcserét.
 
Eritritol -  ún. cukoralkohol, melyet John Stenhouse brit kémikus fedezett fel 1848-ban. Az Európai Unióban 2003-ban hagyták jóvá élelmiszeripari célú felhasználását, nemzetközi kódja E-968. Természetes formában egyes gyümölcsökben és erjesztett élelmiszerekben található meg. A cukoralkoholok előnye leginkább abban rejlik, hogy mint "redukált szénhidrátok", a bélrendszerből csak részlegesen képesek felszívódni, ezért sokkal kevesebb energiát szolgáltatnak, mint a hagyományos cukrok. Elfogyasztását követően nagyjából 90%-a lebomlik a gyomorban, és csak közel 10%-a jut el a belekbe. Ennek igen kis hányada kerül csak a véráramba, a fennmaradó mennyiség a vizelettel együtt távozik a szervezetből. Bár a legnagyobb része a gyomorban bomlik le, mégsem rendelkezik hashajtó hatással, mint a xilit vagy a maltitol. Nagyobb mennyiség fogyasztása esetén felkavarhatja a gyomrot, hányingert okozhat. Glikémiás indexe 0, így cukorbetegek étrendjébe is beilleszthető, természetesen szem előtt tartva az egyén étrendi korlátozásait. A fogakat nem roncsolja, a szájüreg baktériumai nem képesek előemészteni úgy, mint a cukrot. Egyesek elképzelések szerint gombaölő tulajdonságokkal is rendelkezik, ezért használatos olyan élelmiszerekben is, melyeket candida diéta során javasolt fogyasztani, illetve kis mértékben növelheti az élelmiszerek eltarthatóságát is.
 

- Synonyms: erythrit, eritrit, E 968, E-968
Fat Control -  A Fat Control megtölti a gyomrodat, amikor éhséget érzel egy kalóriaszegény diéta során. Nagy mennyiségben tartalmaz étkezési rostot, ami nem jelent kalória-bevitelt, így nyugodt lelkiismerettel elrágcsálhatjuk. A Fat Control összetételét inulinnal és vitaminokkal egészítettük ki. A Fat Control az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaz.
 
fehérje -  Fehérje nélkül szervezetünk számára lehetetlenné válik új izomszövet létrehozása, a meglévő edzések utáni regenerálása, sőt, adott esetben még a meglévő megtartása is. Ez tény, és kész! Fehérje nélkül NINCS izom! Tudományos kutatások igazolták, hogy a sportolók és az átlagosnál aktívabb életmódot élők fehérje szükséglete nagyobb, amit igazán hatékonyan csak kiegészítők formájában tudunk pótolni. A fehérjéket két fő csoportra oszthatjuk: növényi (szója, búza, rizs, ...) forrásból és állati (tojás, tej, hús, ...) forrásból származóakra. A fehérjék aminosavak láncaiból álló komplex vegyületek. A fehérjéket felépítő aminosavakat aszerint, hogy a szervezetünk más aminosavakból is elő tudja-e őket állítani vagy sem, ún. esszenciális és nem-esszenciális aminosavakra oszthatók. Azok a fehérjeforrások, melyek minden esszenciális, azaz a szervezetünk számára nélkülözhetetlen aminosavat tartalmazna a teljes értékű fehérjék, míg azok, melyek NEM tartalmaznak minden esszenciális aminosavat a NEM teljes értékű fehérjék. Sajnos a növényi fehérjék közül csak a szója és a búza az, amely teljesértékűnek tekinthető. A fehérjék osztályozására dolgozták ki az ún. biológiai érték (BV) fogalmát. Ezen az elképzelt skálán azok a fehérjék érnek el nagyobb pontszámot, melyeket a szervezetünk hatékonyabban, jobban képes beépíteni. A legjobb fehérjeforrások ezen a skálán a tejsavó és a tojásfehérje. Általános irányelvként elmondható, hogy a növényi fehérjék a fogyókúra, a szálkásítás folyamatában előnyösebbek, míg az állati eredetű fehérjék az izom- és tömegépítés időszakában. A legcélszerűbb kombinálni a különböző fehérjeforrásokat, pl. reggelire és edzés utánra egy gyorsan felszívódó tejsavót használni, napközben étkezések között egy lassú+gyors felszívódású fehérjékből álló kombinációt célszerűbb használni, míg vacsorára egy csak lassú felszívódású fehérjékből álló kiegészítő az ideális. Az aktív életmódot élőknek (sportolók, rekreációs edzésekben rendszeresen résztvevők, fizikai vagy pszichikai megterhelésnek kitett egyének) a szervezetük megnövekedett fehérjeigényét a hagyományos táplálékokból (hús, tojás, tej) csak sok nemkívánatos anyag (zsír és/vagy cukor) bevitele mellett tudják biztosítani. Arról nem is beszélve, hogy a napi 5-6 főtt étel (sülthús, főtt tojás, túró) elkészítése mennyi időt vesz el. A fehérjekiegészítők kényelmes, egyszerű és mára már finom alternatívái egy gondosan elkészített, fehérjedús étkezésnek. A különböző fehérjeporoknak emellett számos egyéb egészséges hatása is van: a szójafehérje antioxidáns hatású, gátolja a rákos sejtek szaporodását, speciális összetevőin keresztül gyorsítja az anyagcserét, így kiválóan alkalmas fogyókúra alatti használatra, a tejsavóban található immunoglobulinok kedvező hatással vannak az immunrendszerre, védenek a gyulladásos betegségekkel szemben, stb. Hogyan használjuk? - Mennyiség: első lépésként meg kell határoznunk a napi fehérjeszükségletünket. Irányelvként elmondható, hogy egy testépítéssel foglalkozó egészséges felnőtt férfinak 2-3 gramm fehérjére van szüksége testsúlykilogrammonként naponta. Ez egy 90 kg-os egyén esetében 180-270 grammot jelent. - Időzítés: a fehérje kiegészítők a nap bármely szakában használhatók. Van pár olyan időpont, amikor kifejezetten előnyös vagy ajánlott a fehérjék használata. Az első a reggeli első étkezés. Az egész éjszaka éhező izomzatnak egy gyorsan felszívódó, könnyen emészthető fehérjeturmix egész napra szóló anabolikus lökést ad. A második az edzést követő étkezés (30-60 perccel az edzés után), amit a szakzsargonban "anabolikus ablaknak" is neveznek. Ez az időpont különösen fontos az edzés alatt kiürült glikogénraktárak egyszerű szénhidrátokkal való feltöltésében, és a mikrosérüléseket szenvedett izomzat aminosavakkal történő minél gyorsabb regenerálásában. A harmadik fontos időpont a lefekvés előtti utolsó étkezés, amikor az egész éjszakára szóló (lehetőleg lassú felszívódású) fehérjemennyiséget be kell vinni.
 

- Synonyms: protein
Fejhám -  Bőrhám lánccal és karabinerrel a nyak izmainak erősítéséhez. Fekete színben.
 
Fenilalanin -  A Fenilalanin L-fenilalanin formájában csökkentheti a stresszt, javíthatja a kedélyállapotot, a memóriát, és csökkenti az étvágyat, míg a D-fenilalanin forma leginkább fájdalomcsillapítóként viselkedik.
 
FLABéLOS -  A FLABéLOS egy mozgásterápiás, alakformáló készülék. 10 perc alatt a FLABéLOS-szal körülbelül 45-50 percnyi klasszikus, edzőtermi munkát végezhetünk el, különösebb megerőltetés nélkül! A TTV-re, a teljes test vibráció-ra alapozva egy ausztrál professzor fejlesztette ki az OTO FLABéLOS-t. A FLABéLOS alakformáló billegő-mozgó padján állva sorozatos egyensúlyvesztés következik be, mely beindítja a központi idegrendszert, az agy pedig utasítást ad az egyensúly fenntartásában részt vevő összes izomnak a korrigálásra, azaz az izomzat automatikusan "ellen tart". A helyzetmegtartó reflexeink működésbe lépnek, mely jelentős izommunkát eredményez, az ízületeinket és a szívet ugyanakkor nem terheli meg. Mindez az izommunka az akaratunktól függetlenül következik be, és olyan gyorsan történik, hogy egyetlen másodperc alatt akár 10-60 izom-összehúzódást is elérhetünk. Ezt tudatosan, edzőtermi körülmények között lehetetlen lenne megvalósítani.
- Synonyms: Flabi, Flabelos
Ginkgo Biloba - 

KONCENTRÁLJ!

A ginko biloba a páfrányfa, a világ egyik legősibb fájának leveléből készült természetes gyógynövény-kivonat. A hagyományos népi gyógyászatban már évtizedek óta


Ginkgo Biloba + Lecithin - 

A GINKGO ÉS A LECITIN MINDEN ELŐNYE EGYÜTT.

A ginko biloba a páfrányfa, a világ egyik legősibb fájának leveléből készült természetes gyógynövény-kivonat. A hagyományos népi gyógyászatban már évtizedek óta alkalmazzák. A lecitin kiváló forrása a kolinnak, ami a szervezet minden sejtje számára létfontosságú, és a sejthártya egyik fő összetevője. A kolin elősegíti a normál lipid- és homocisztein-anyagcserét és a normál májműködés


glicin -  Szervezetünkben az összes aminosav közül a Glicin fordul elő legnagyobb mennyiségben. Lelassítja az izomszövetek lebomlását és elősegíti a regenerálódást. A Glicin aminosavnak sokrétű szerepe van szervezetünkben, beleértve növekedési hormonfokozó tulajdonságát, a toxikus anyagok, pl. tejsav eltávolítását testünkből, valamint nyugtató hatással van agyunkra is. Kontrollálja a vércukorszintet és megakadályozza az ATP lebomlását, így optimalizálja az energiaszintet.
 
Glucosamine 500 -  A Glucosamine 500 értékes formulája adagonként 500 mg glükozamint biztosít. A sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez az E-vitamint is bevetettük, a normál porcműködést pedig a kollagénképződésben szerepet játszó C-vitaminnal segítettük elő. A Glucosamine 500 az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott tápanyagokat tartalmaz.
 
glutaminsav -  Az egyik leggyakoribb aminosavként és agyunk egyik fő „táplálékaként” a glutaminsav az agytevékenységet segíti elő. Némely esetben jó hatással van az intelligenciára, valamint elősegíti a mentális éberséget, a tiszta gondolkodást és a kedélyállapotot is javítja.
 
Glutanator - 

TÖLTSD FEL MAGAD ÉS FRISSÜLJ FEL!

Lépj egy szinttel feljebb az edzéseid során! Minden edzésnél tuningold fel italodat Glutanator-ral és merülj el a frissítő citrom ízben! Végeztél? Jutalmazd meg magad még egy glutanatoros itallal!

A glutamin 5-féle formájából létrehozott Glutanator adagonként 10 000 mg glutamint biztosít. A Glutanator az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyag.


Glutanator Tablets -  A Glutanator Tablets az L-glutamin hat fajtájával, segít feltölteni a szervezetedet edzés alatt és után. Egyedi formulája 3500 mg glutamin-peptiddel és 1500 mg ötkomponensű glutamin mátrixszal készült, amelyek molekulatömege nagyobb az eredeti Glutanatorban alkalmazottnál. A Glutanator Tablets az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.
 
GO Energy -  A vegyes szénhidrátokat tartalmazó GO  ENERGY BAR remek megoldást jelent azoknak az egészségtudatos fogyasztóknak, akik edzés alatt szeretnének feltöltődni energiával.
 
GO Protein -  A GO Protein nagyszerű lehetőséget ad, hogy feltöltődj értékes fehérjékkel, BCAA-kal, L-glutaminnal és vitaminokkal edzés előtt és után. Ízek: banán, málna, vanília-kókusz, csoki-marcipán
 
Grape Seed - 

ŐSI GYÜMÖLCS, MODERN GYÓGYHATÁSOKKAL

A szőlőmag-kivonatot a hagyományos népi gyógyításban is használják. A BioTech USA szőlőmag-kivonata nagy mennyiségben tartalmaz olyan antioxidánsokat, mint a proantocianidin, az E-vitamin és flavonoidok – ezek mindegyike a sejtek oxidáció elleni védelmét biztosító, értékes anyag.


Grapefruit Seed -  A grépfrútmag-kivonatot a hagyományos népi gyógyításban is használják. A BioTech USA Grapefruit Seed nagy mennyiségben tartalmaz C-vitamint – ami a sejtek oxidáció elleni védelmét biztosító, értékes anyag.
 
H2O Q10 - 

ELSŐ A SZÍV!

A H2O Q10 vízben oldhatósága a Q10 gyorsabb, hatékonyabb felszívódását teszi lehetővé. A H2O-t különösen nagy állóképességet igénylő sportok űzőinek ajánljuk. Emellett olyan fontos antioxidánsokat is tartalmaz, mint a C- és E-vitamin, a szelén és a béta-karotin.


HIIT -  Magas intenzitású, szakaszos edzés. CrossFit edzéseinken mindig fontos szerepet kap!
 
Hip-hop -  A hip-hop  egy  zenei műfaj és egy életstílus is  egyben,  ami  magában  foglal   megannyi  dolgot,  a  zenét, öltözködési stílust  vagy  a  szleng  szóhasználatot. Tánc közben azt csinál a táncos, amit a teste diktál, nem szigorú szabályok közé szorított vagy kínosan precíz mozdulatokat hajt végre, mint a valódi színpadi táncok képviselői. A freestyle fogalma csak a hip-hopban nyer értelmet. Az Egyesült Államokból, Bronxból  indult. A  hip-hop  alkotások   témája,   hangulata,  a  műfaj  bármelyik   területén  laza,  határozott,  néhol bolondos.  Ez  arra  vezethető  vissza,  hogy  a  stílus  főleg  azokból  az  időkből származik, amikor Amerikában az afro- amerikaiak  még elnyomás  alatt  éltek.  Ezeknek  az  embereknek  a  táncolás nyújtott menedéket.  A  hip-hop  tánc  alapvetően  technikás,  ám  nem  a  rendszerben gondolkodó modern   tánc   értelmezése   szerint.   A   hip-hop   tánc   nem  helyez  hangsúlyt  érzelmi  állapotok kifejezésére, nem komponál  tudatosan, inkább  a fiatalok hagyományaiból, mindennapjaiból ellesett mozdulatokat ülteti egy modern tánc formába.
 
hisztidin -  A Hisztidin fontos szerepet játszik a szövetek növekedésében és újjáépítésében, valamint a központi idegrendszer működését is elősegíti – csökkenti a nyugtalanságot. Értágítóként is alkalmazzák.
 
HMB 1000 -  A HMB 1000 hatóanyagát a testépítő- és fitneszipar már évtizedek óta használja. A HMB 1000 az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott tápanyagokat tartalmaz.
 
HMB 3000 - 

A HMB 3000 egy adagja 3000 mg Ca-beta-hidroxi-beta-metilbutirátot (HMB-t) tartalmaz, amely összetevőt a testépítő versenyzők már évtizedek óta használják a sportcéljaik elérésének érdekében.

A por állagnak és az ízesítés nélküli formulának köszönhetően, a termék egyszerűen adagolható és könnyen hozzákeverhető más táplálék-kiegészítőkhöz is.

A HMB 3000 az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.


Hyaluronic and Collagen -  A szépségiparban évek óta alkalmazzák a hialuronsavat és a kollagént. A BioTech USA hialuronsav- és kollagénkapszulája praktikusan egyszerre biztosítja mindkettőt.
 
Hyper Mass 5000 - 

VEDD KOMOLYAN TESTSZOBRÁSZ CÉLJAIDAT!

Kezdd mindezt a különféle fehérjék megfelelő mennyiségével, amelyek hozzájárulnak izmaid építéséhez! Fogyassz két adag Hyper Mass 5000­­-et minden nap, és egészítsd ki az izomgyarapodáshoz szükséges fehérjebeviteledet.

Amikor intenzív edzésekről van szó, az izomerő alapvető fontosságú. A Hyper Mass 5000 minden egyes adagját 3250 mg kreatin-monohidráttal töltöttük meg. A kreatin növeli a fizikai teljesítményt rövid, sorozatos, nagy intenzitású mozgás során. A jótékony hatás napi 3 g kreatin bevitelével érhető el.

MAGAS KALÓRIATARTALOM SPORTOLÓKNAK

A Hyper Mass 5000 egy alaptermék azoknak a sportolóknak a részére, akik még „küzdenek” a nagy kalória-bevitellel. Kalória-bevitelünk feltornázásához talán egyszerűbb meginni egy finom, krémes turmixot, mint folyamatosan azon gondolkodni, hogy elegendő mennyiségű ételt fogyasztunk-e.

Ízek: karamell-cappuccino, csokoládé, málnás joghurt, vanília


ISO Whey ZERO - 

Az Iso Whey ZERO a lehető legtisztább, cross-flow mikroszűréssel készült tejsavófehérje-izolátum (WPI), amely valóban laktóz-, transzzsír- és cukormentes. Az ISO Whey ZERO az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan 100%-ban biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

VAN, AKI SZÁLKÁSAN SZERETI

A fehérjék rendkívül magas biológiai értékének köszönhetően az Iso Whey ZERO abszolút egyedülálló a BioTech USA termékkínálatában. Tökéletes választás az ultraszálkás izomgyarapodásra törekvő sportolók számára, mivel a fehérjék hozzájárulnak az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához.

Amikor azt mondjuk, ZÉRÓ, az tényleg azt jelenti, hogy ZÉRÓ

Így igaz: az Iso Whey ZERO valóban zéró transzzsírt és zéró cukrot tartalmaz.

Magas BCAA-, L-Glutamin- és EAA-tartalom

Az Iso Whey ZERO gondosan megválogatott fehérjeforrásokból készült, bővelkedik elágazó láncú és esszenciális aminosavakban (BCAA, EAA), valamint L-glutaminban

Ízek: csokoládé, vanília, eper


Isotonic - 

Az Isotonic a BioTech USA  megoldása a hidratálásra.

A frissítő izotóniás ital segít pótolni a folyadékot, az energiát és az izzadás során elvesztett tápanyagokat. A gondosan összeállított összetevőknek köszönhetően a teljesítményed nem fog csökkenni. Ints búcsút az izomgörcsöknek és a lomha gyakorlatoknak, és élvezd az IsoRADE ízletes megoldásait!


izoleucin -  Az izoleucint, a többi BCAA-hoz hasonlóan azok a sportolók használják, akiknek izmaik extrém stressznek vannak kitéve a túlterhelés által, és szeretnék elősegíteni sérült szöveteik gyógyulását, felgyorsítani a regenerálódást, megelőzni az izmok lebomlását és növelni a sovány izomtömeget.
Jóga -  a keleti bölcselet egy formája, ami Indiában fejlődött ki a hinduizmus és a buddhizmus kulturális közegében. A jóga művelője a jógi (szanszkritül a férfi jógikat joginnak, a női jógikat pedig jogininek is nevezik). A jóga célja a testi és a szellemi erők felébresztése. Eszerint alapvetően kétféle jógát különböztetünk meg: testi és szellemi jógát. A jógának több változata ismert, amelyeket a különböző személyiségtípusokhoz fejlesztettek ki. Indián kívül először a hatha jóga vált népszerűvé a 20. századi nyugati világban, ma már azonban Európában is szinte minden ága elérhető a jógaközpontok által. A teista hinduizmusban a jóga az az eszköz, amellyel az ember közelebb kerülhet istenhez és amely hozzásegítheti őt az istennel való egyesüléshez. A buddhizmus, amely nem követi a teremtő istenben való hitet, a jógában látja az utat a bölcsesség, a könyörületesség és a megértés felé. A nyugati kultúrák, amelyek nagyobb hangsúlyt fektetnek az individualizmusra, a jógát az önismeret fejlesztésére és a különböző életszemléletek egyesítésére használják. A hindu jógában az önfelismerést és a megvilágosodást hasonlóan értelmezik, úgy tartják, a jóga gyakorlása által feltárul az én isteni természete. A jóga végső célja a megszabadulás vagy magasabb szinten a megvilágosodás (moksa) elérése, amely által a lélek kikerül a születés és a halál körforgásából (szamszára). A jóga által uralható a test, az elme, továbbá az érzelmek és a vágyak. Fokozatosan vezet el a lét igazi természetének megismeréséhez. A jógi akkor éri el a megvilágosodást, amikor tudata megszűnik és megtapasztalja az egyesülés örömét.
- Synonyms: hatha jóga
Joint and Cartilage -  A Joint & Cartilage egy, a glükozamin, a kondroitin és az MSM kiegyensúlyozott arányát tartalmazó klasszikus formulát alkalmaz. A Joint & Cartilage az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaz.
 
Keményítő -  A keményítő a növények raktározott tápanyaga, sok-sok glükózmolekulából álló vegyület. Keményítőben gazdag élelmi anyagok a gabonafélék (búza, rozs, zab, árpa, rozs, rizs, kukorica stb.) és a belőlük készült továbbfeldolgozott termékek, pl. tésztafélék, pékáruk, cukrászsütemények, reggelizőpelyhek. A teljes kiőrlésű tönkölytermékek és a burgonya is keményítőben gazdag táplálékok. A baj nem feltétlenül a keményítőben van. Ha viszont ezeket a keményítőtartalmú ételeket finomított formában vesszük magunkhoz, akkor a szervezet nehezebben tudja feldolgozni őket. A rostok hiánya miatt egyből megdobják a vércukorszintet, ezáltal fokozzák az inzulintermelést, extra munkára serkentve a hasnyálmirigyet. A finomított ételeinkből viszont nem csupán a rostok, hanem egyéb hasznos anyagok (ásványi anyagok, vitaminok stb.) is hiányoznak, amelyek hiánya szintén nem a mi malmunkra hajtja a vizet. A keményítő azt sem szereti, ha magas hőmérsékletű zsiradékkal kombinálják: rendkívül káros a szervezetre nézve a fenti párosítás, ezért a zsírban vagy akár olajban sült burgonya helyett is inkább a héjában sült vagy héjában főtt változatot részesítsük előnyben. A brokkoli, sárgarépa, kelbimbó és az összes zöldségféle rengeteg szénhidrátot tartalmaznak, mégsem keményítők, ezért bátran fogyaszthatók mindennemű fehérjével.
Kettlebell -  A kettlebell, vagy más néven girya egy tradicionális orosz vas súlyzó, ami leginkább egy olyan ágyúgolyóra hasonlít, amelynek fogantyúja van. Karrierjét mint mezőgazdasági szerszám kezdte, ezt az eszközt használták a termény lemérésekor ellensúlyként. Hamar felfedezték azonban a kettlebell gyakori emeléséből adódó pozitív élettani hatásokat. Eltérően a hagyományos súlyzóktól, a kettlebellen a fogás nem a tengelyen történik, vagyis a kettlebell markolata messze esik a súly középpontjától. Ez azt jelenti, hogy a gyakorlatok közben folyamatos koordinációt és nagy erőkifejtést igényel. A helyes kivitelezés kizárólag egyszerre több izomcsoport bevonásával, illetve ezek összehangolásával érhető el. A gyakorlatok végzése során az egész test koordinált együttműködése szükséges, így egyszerre fejlődik a láb, a kar, a mozgáskoordináció és a koncentrációs készség. Kettlebell edzéseken a gyakorlatokat teljes mozgástartományban végezzük, ezért nem következik be az izmok rövidülésének köszönhető merev mozgás. Sőt, a kettlebell edzéseken végzett gyakorlatoktól hajlékonyabbak, dinamikusabbak, mozgékonyabbak leszünk. Zsírégetésben pedig verhetetlen. A kettlebell helyesen használva felér egy egész edzőteremmel és elfér a kezedben.
- Synonyms: girya
Koleszterin -  A koleszterin minden emberi és állati sejtben megtalálható vegyület. A koleszterin kisebb részét táplálékkal vesszük magunkhoz, a másik nagyobb hányada a májban képződik (szintetizálódik). Részt vesz a sejtmembránok felépítésében, az epesavak egyik alkotója, számtalan hormon előállításának kiindulási anyaga. A koleszterin vegyületnek a laborvizsgálatok során három típusát különböztetjük meg: összkoleszterin, HDL , és LDL koleszterint. A HDL koleszterin (high density lipoprotein – nagy sűrűségű lipoprotein), az ún. „védő”-koleszterin, ahogy a neve is mutatja, az érfalban a már lerakódott koleszterint visszaszállítja a májba, ahol lebomlik. Ezzel részt vesz az érfal védelmében. Az LDL koleszterin (low density lipoprotein – kis sűrűségű lipoprotein), az ún. „rossz”-koleszterin, funkcióját tekintve a koleszterin szállítását végzi a májból a sejtek irányába. Ha túl nagy a koleszterin kínálat és a sejtek a rendelkezésre álló mennyiséget nem tudják felhasználni, az egyensúly eltolódik, és a felesleges koleszterin az erek falában lerakódik. A lerakódott koleszterin következtében nő az érelmeszesedés, a szív – és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázata.  
kollagén -  a testünket összetartó rostos kötőszöveti fehérje. A kollagén egy szerkezeti protein, megszilárdító és összetartó ragasztóanyag.
Köredzés -  Köredzésnél többféle gyakorlatból végeztek egyidejűleg, egymás után, pihenő nélkül 1-1 sorozatot az edzőtársakkal. Egyidejűleg, hiszen mindenki más gyakorlattal kezd, majd 1 perc után csere, azaz forgás. Ahány ember, annyiféle gyakorlat. Az intenzitás növelése érdekében 1-1 sorozat lehet aerob jellegű gyakorlat, akár magas intenzitású is. Ha minden előírt gyakorlatból megvan az 1 kör, akkor jöhet a rövid pihenés (kb. 2 perc; bár el is lehet hagyni, ha más-más izomcsoport dolgozik), és jöhet a következő kör. A Ge-Zo Fitben TRX-en és CrossFit-en végzünk köredzéseket.
kötőszövet -  A kötőszövet a rostos szövetek egy fajtája különböző funkciókkal. A szövetek négy típusának egyike a hám-, az izom, és az idegszövet mellett.
Kreatin -  Kreatin készítmények A kreatinok népszerűségüket annak köszönhetik, hogy akár 5-12%-kal képesek megnövelni a sportteljesítményt, jelentős izomnövekedés mellett, és mindezt mellékhatások nélkül! Korábban ez elképzelhetetlen volt. A kreatin teljesen természetes anyag, a glicin, arginin és metionin aminosavakból épül fel.
 
Kulacs 750 ml -  Neonzöld, kék, magenta, fekete, fehér 750 ml-es BioTech USA palack. Letisztult, modern design, átlátszó mérőcsík, gumis szájnyílás
 
Kyokushin Karate -  A harci művészetek egyik ága a Karate, mely eredetileg Okinawa-ról származik és „fegyvertelen, üres kezet” jelent. A Karatén belül számos stílus létezik, ezek egyike a Kyokushin Karate. A Kyokushin Karate stílus megalapítója Sosai Masutatsu Oyama 10. danos mester, aki 18 hónapon keresztül magányosan tréningezett a Kiyosumi hegyen (Japán, Chiba tartomány), hogy megalkossa a világ egyik legkeményebb harcművészetét, mely a testi erő és a lelki összhang egy szintre emelésével félelmetes küzdőket. A harci művészet nem sport, hanem életforma. Ez egyrészt azt jelenti, hogy a test fejlesztése mellett és azon keresztül nagyon fontos a mentális fejlesztés, illetve, hogy a harci művészeteket egész életünk során gyakoroljuk, azokból nem lehet „kiöregedni”.
- Synonyms: Kyokushinkai
L-Carnitine + Chrome - 

Az L-Carnitine + Chrome egy L- Carnitine Base és krómforrás, amely adagonként 1050 mg L-karnitint és 150 mcg krómotjuttat a szervezetbe folyadék formájában. Kimondottan eltökélt sportolók számára készült erőnléti céljaik eléréséhez. Az L-Carnitine + Chrome-ban található a króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében és hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.

Az L-Carnitine + Chrome az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaz, és szervezetünkkel összhangban működik.


L-Carnitine 100,000 Liquid -  A BioTech USA által gyártott L-Carnitine 100.000 adagonként 2000 mg L-karnitint juttat a szervezetbe nagy dózisú, folyékony formában. Kimondottan profi sportolók számára készült. Az L-Carnitine 100.000 Liquid vitaminokkal van dúsítva. Az L-Carnitine 100.000 Liquid az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaz, és szervezetünkkel összhangban működik.
 
L-Carnitine 1000 Mg -  Az L-Carnitine 1000 mg az L-karnitin igen hatékony és tiszta formáját tartalmazza: a tartrátot. Kimondottan olyan eltökélt sportolók számára készült, akik erőnléti céljaik eléréséhez szeretnének profi segítséget kapni. Az L-Carnitine 1000 mg az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan 100%-ban biztonságos, gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaz.
 
L-Carnitine 2000 -  Az L-Carnitine 2000 nagy dózisú folyékony L-karnitin tartalmú kiegészítő, ami adagonként 2000 mg L-karnitint juttat a szervezetbe. Kimondottan eltökélt sportolók számára készült erőnléti céljaik eléréséhez. Az L-Carnitine 2000 az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan 100%-ban biztonságos, gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaz.
 
L-Carnitine 3000 -  Az L-Carnitine 3000 felturbózott folyékony L-karnitin tartalmú kiegészítő, amely adagonként 3000 mg L-karnitint juttat a szervezetbe. Kimondottan profi sportolók számára készült erőnléti céljaik eléréséhez. Az L-Carnitine 3000 az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan 100%-ban biztonságos, gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaz.
 
L-Carnitine 500 Mg -  Az L-Carnitine 500 mg L-karnitint tartalmaz. Olyan nők számára készült, akik erőnléti céljaik eléréséhez szeretnének profi segítséget kapni. Az L-Carnitine 500 mg az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaz.
 
L-Carnitine 70.000 + Chrome - 

Az L-Carnitine 70.000 + Chrome egy folyékony L-karnitin bázis és krómforrás, amely adagonként 1400 mg L-karnitint és 100 mcg krómotjuttat a szervezetbe, nagy biohasznosulású folyadék formájában. Kimondottan profi sportolók számára készült. Az L-Carnitine 70.000 + Chrome-ban található króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében és hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.

Az L-Carnitine 70.000 + Chrome az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaz, és szervezetünkkel összhangban működik.


L-Carnitine Drink - 

Az L-Carnitine Drink 1500mg L-karnitin készital, amely üvegenként 1500 mg L-karnitint juttat a szervezetbe. Olyan céltudatos sportolók számára készült, akik súlyuk karbantartását és sportcéljaikat kívánják összehangolni

Alakítsd át a zsírt energiává L-karnitin segítségével!

Az L-Carnitine Drink 1500mg hatóanyagáról a tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy részt vesz a szervezet zsírlebontó és energiatermelő folyamataiban. Az L-karnitin alkalmazása az izomsavasodás csökkentésében is segíthet, és támogatja az egészséges szív- és érrendszert.

Egészítsd ki aktív életviteledet L-Carnitine Drink 1500mg-mal, és javíts eredményeiden!


L-Carnitine Pezsgőtabletta -  Az L-karnitin pezsgőtabletták tablettánként 500 mg L-karnitin L-tartrátot tartalmaznak. Kimondottan olyan eltökélt sportolók számára készültek, akik erőnléti céljaik eléréséhez szeretnének profi segítséget kapni. A hideg vízben is feloldható pezsgőtablettákból frissítő, ízletes ital készíthető. A L-karnitin pezsgőtabletták az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaznak.
 
L-Carnitine Water - 

750 ml űrtartalmú, 180 m mélyből nyert, nagy tisztaságú víz felhasználásával készült sportital, L-Karnitinnel a kitűzött fitness céljaid eléréséhez. Kitűnő, lágy ízesítésű ital, mely alacsony szénhidráttartalom mellett hidratál - akár edzés előtt, akár edzés közben.

Az L-Carnitine Water az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz. Aszpartám mentes formula.

Ízek: grapefruit, eukaliptusz-kiwi


Lecithin - 

AZ ESSZENCIÁLIS KOLIN IGAZI FORRÁSA.

A lecitin kiváló forrása a kolinnak, amely a sejthártya egyik fő összetevője. A kolin részt vesz a normál lipid- és homocisztein-anyagcserében és hozzájárul a normál májműködés fenntartásához.


leucin -  Megelőzi a katabolizmust. Elősegíti a növekedési hormon termelődését és a tesztoszteronszint megtartását. Növeli az izmok számára hozzáférhető energia mennyiségét. Létfontosságú szerepet játszik az immunrendszer működésében, csakúgy, mint az izmok védelmében, energiaellátásában és regenerálásában.
Liquid BCAA - 

TUDOMÁNYOSAN ELŐÁLLÍTOTT FOLYÉKONY AMINOSAV

Az elágazó láncú aminosavak folyékony változata, 2:1:1 leucin-izoleucin-valin aránnyal.A folyékony BCAA a folyadéktechnológia segítségével biztosít felszívódást.A folyékony BCAA az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott tápanyagokat tartalmaz.

HOZZÁADOTT ÉRTÉKEK

A folyékony BCAA az alapvető dolgoknál többet tartalmaz. Egyéb értékes aminosavakból – pl. L-ornitin, L-arginin AKG és L-lizin – is extra mennyiséget biztosít Mindemellett értékes B6- és B12-vitamint is tartalmaz, amelyek elősegítik a normál energiatermelő anyagcserét és csökkentik a fáradtságot, kimerültséget.

EDZÉS ELŐTT ÉS UTÁN EGYARÁNT KIVÁLÓ

Keverd az italodba és kezdd a napot egy frissítő ízzel; hangolódj rá egy intenzív edzésre és utána jutalmazd meg magad – mindezt ugyanazzal a termékkel: folyékony BCAA-val!


lizin -  A lizin – ami egy esszenciális aminosav – elősegíti az izom-, a csont-, és egyéb szövetek kialakulását és megmaradását, mindemellett gyorsítja a regenerálódást is. Széles körben ismert a herpesz I és II elleni hatásossága folytán, és néhány öregedéssel összefüggő bőrproblémával szemben is sikeresen alkalmazható.
Magnesium - 

A magnéziumnak az idegi, a vázizom-, a szív- és a sejtfunkciókban van szerepe. Segít a csontok épülésében és a fogak egészségének megőrzésében. Fontos szerepe van a fehérjeszintézisben is.

 • Hozzájárul a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez
 • Elősegíti az idegrendszer normál működését
 • Szükséges a normál izomműködéshez
 • Megőrzi a csontok és fogak egészségét.

 
Max Gain Plus - 

A Max Gain Plus egy remek ízű turmix kezdő sportolók számára. A BioTech USA népszerű és kedvelt keveréke kizárólag biztonságos és gondosan kiválasztott tápanyagok felhasználásával készül. A Max Gain Plus magas biológiai értékű, minőségi fehérjekeveréket tartalmazó termék.

Ízek: csokoládé, eper-banán, vanília


Mega Amino 3200 - 

A Mega Amino 3200-at úgy alakítottuk ki, hogy tartalmazza az összes esszenciális aminosavat (EAA), feltételesen esszenciális aminosavat (CAA), illetve nem esszenciális aminosavat (UAA), továbbá elágazó láncú aminosavat (BCAA). A Mega Amino 3200 az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan 100%-ban biztonságos, gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaz.

Adagonként 6880 mg

A kimondottan kezdő sportolók és testépítők számára kifejlesztett Mega Amino 3200 napi adagja 6880 mg aminosavat tartalmaz.


Mega Fat Burner -  A Mega Fat Burner egy lipotróp formula, amelynek rendeltetése, hogy krómmal segítse a zsírok és szénhidrátok normál anyagcseréjét. A zöld tea és a koffein segít a koncentrációban a diéta nehéz szakaszaiban. Ezek mellett a Mega Fat Burner-t almarosttal és L-karnitinnel is kiegészítettük.
 
Men’s Arginmax -  A Men’s Arginmax L-arginin és egy sor vitamin, ásványi anyag és természetes gyógynövény-kivonat felhasználásával jött létre, és mindez ugyanazt a célt szolgálja. Kiváló hatású az egészségre – és az elégedettség sem marad el.
 
metionin -  A metionin, ami a fehérjék egyik építőköve, erős antioxidáns, mely védi testünk szöveteit a pusztító szabadgyököktől – segíti az izmok építését, megelőzi azok lebomlását, segít a bőr rugalmasságának és egészségének megőrzésében, valamint erősíti, védi a hajat és a körmöket.
Morning Protein - 

A Morning Protein koffein, kiváló minőségű fehérjék és valódi instant kávé különleges keveréke. Fehérjéi hozzájárulnak az izomtömeg gyarapodásához és fenntartásához, a koffein pedig elősegíti a szellemi frissességet és éberséget. Mindemellett zsír- és cukortartalma alacsony. Indítsd a napodat egy finom, egészséges kávépótlékkal – nem fogod megbánni! A Morning Protein az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott tápanyagokat tartalmaz.

Ízek: cappuccino, eszpresszó


MSM + Vitamin C -  Az MSM+Vitamin C természetes citromaromát, C-vitamint és MSM-et tartalmazó étrend-kiegészítő instant italpor. A C-vitamin elősegíti az egészséges csontokhoz, porcokhoz, fogakhoz, ínyhez és bőrhöz szükséges kollagénképződést, valamint az idegrendszer normál működését. Segít csökkenteni a fáradtságot és kimerültséget, miközben sejtszinten hozzájárul az egész szervezet oxidatív stressz elleni védelméhez.
 
Multi Hypotonic -  A Multi Hypotonic folyékony italkoncentrátum, amely elsősorban edzés közben fogyasztandó. Magas glikémiás indexű szénhidrátokat és vitaminok széles körét tartalmazó italkoncentrátum az edzés során elvesztett energia és vitaminok pótlására.
 
Multi Mineral Complex - 

Töltődj fel ásványi anyagokkal!

A Multi Mineral Complex fő elemei elősegítik a csontok egészséges fejlődését, az izmok működését, gyarapodását és anyagcseréjét. A kalcium és a magnézium alapvető szerepet játszik a csontok és a fogak megfelelő fejlődésében. A cink jelen van valamennyi szövetben, szervben és testnedvben, és elősegíti a zsírsavak anyagcseréjét és a szaporodóképességet. A króm a normál vércukorszint fenntartásában játszik fontos szerepet.


Nano Shaker 300 ml  -  BioTech USA keverőpalack. Kompakt méret, könnyen rögzíthető, felcsavarható tetővel, amely nem válik le mixelés közben. Méret: 300 ml
 
narancsbőr -  A cellulit elsődleges oka a kötőszövet gyengesége, amely főleg a nőket, de néha a férfiakat is érinti. A cellulit a bőr irha rétegében lerakódó salakanyagok miatt alakul ki, amelyek a környező szövetekből magukhoz vonják a vizet, és egyre nagyobb és nagyobb gömböcskéket, duzzanatokat alakítanak ki. A felgyülemlett nedvesség ödémát okoz, és a megduzzadt csomók egymással találkozva felszakítják a rostok rács szerkezetét, így lesz olyan a bőr, akár a narancs: egyenetlen, göröngyös.
- Synonyms: cellulit
Nitro Gain - 

A Nitro Gain komplex fehérjéi hozzájárulnak az izomtömeg gyarapodásához és fenntartásához. A komplex szénhidrátokkal, MCT-vel, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és Gain-NRG keverékkel dúsított Nitro Gain hatékony kiegészítője az étrendnek a napi tápanyagszükséglet biztosításához.

Gain-NRG keverék

A Nitro Gain Gain-NRG technológiával készült, amely kreatinokban, vitaminokban és más fontos összetevőkben igen gazdag, hogy határaidat még messzebbre tolhasd ki.

Komplex fehérjék és szénhidrátok

A Nitro Gain 60 g ultramagas biológiai értékű fehérjét biztosít a szervezetnek, esszenciális és nem esszenciális aminosavakkal, L-glutaminnal és BCAA-kal dúsítva. A Nitro Gain-ben CarboX-ot alkalmaztunk – egy jól kiegyensúlyozott szénhidrát-mátrixot ötféle forrásból, amelyek egyike a Palatinose.

Ízek: csokoládé-kókusz, eper-vanília, vanília-banán


Nitro Gold PRO Enzy Fusion - 

A PRO profiknak készült. Azoknak a mindenre elszánt sportembereknek, akik új szintre emelik a testszobrászatot. A Nitro Gold PRO az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott tápanyagokat tartalmaz.

Nyolcféle ultrakiváló minőségű fehérje

A Nitro Gold PRO Protein FUSION™-t tartalmaz – az izomtömeg gyarapodásában és megtartásában szerepet játszó nyolc legfinomabb fehérjeforrás keverékét.

Három összetevős enzimes formula prebiotikumokkal

A Nitro Gold PRO-ban megtalálható az új PreZyme™, egy három összetevős enzimes formulából,álló különleges keverék.

Creatine pH-X

A BioTech USA a kreatinkutatás legújabb eredményeit kombinálta, hogy a Nitro Gold Pro Enzy Fusion hatását egy csúcskategóriás összetevővel, Creatine pH-X-szel fokozza, amely a kreatint pufferelt formában biztosítja.

AminoCyclone

A Nitro Gold PRO AminoCyclone-t tartalmaz, amely az elágazó láncú Aminosavak (BCAA-k) különleges keveréke (2:1:1 arányú leucin, izoleucin és valin), valamint Glutamint.

ÍZEK: csokoládé, csokoládé-narancs, csokoládé-kókusz, csokoládé-karamell, csokoládé-marcipán, csokoládé-eper, eper-banán, vaníliás kókusz, pina-colada


Nitro Pure Whey Gold - 

IZMOSODNI SZERETNÉL?

A Nitro Pure Whey Gold egy professzionális fehérje kiegészítő. A fehérje az izmok növekedésében és fenntartásában játszik szerepet. 100% tejsavó-fehérje felhasználásával készült, a rendelkezésre álló legfinomabb tejsavófehérje-forrásokból. A Nitro Pure Whey Gold az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott tápanyagokat tartalmaz.

VÁLASZD A TEJSAVÓFEHÉRJE-MÁTRIXOT!

Masszív izmokra vágysz? Ne elégedj meg egyszerű tejsavó-fehérjékkel! A Nitro Pure Whey Gold-ban alkalmazott tejsavófehérje-mátrix a legtisztább tejsavófehérje-forrásokból származó izolátumokat és peptideket tartalmazó, professzionális komplex vegyület. A hidegkezeléses cross-flow mikroszűrős technológiának köszönhetően a Nitro Pure Whey Gold-ban felhasznált fehérjék megtartják természetes, könnyen felszívódó formájukat, és nem mennek keresztül kémiai változásokon.

Tökéletes L-glutamin- és BCAA-forrás

A Nitro Pure Whey Gold aminosav-összetétele nagy mennyiségben tartalmaz elágazó láncúAminosavakat (BCAA-kat) és L-glutamint. Az Aminosavak a fehérjék építőelemeiként mindig jelen vannak szervezetünkben.

IZOMPUMPA ÉS KÉNYEZTETÉS

Biztosan kipróbáltál már sok más fehérjeturmixot korábban – most ideje ezeket valami egészen különlegesre cserélni. Ha egyszer belekóstolsz a Nitro Pure Whey Gold gazdag, ínycsiklandóan krémes ízébe, megtudod, miről is beszélünk. Tudjuk, hogy keményen megdolgozol a nagyszerű eredményekért, ezért úgy gondoljuk, megérdemelsz valami nagyon finomat!

ÍZEK: banánkrém, bourbon vanília, karamell-cappuccino, kókusz-csokoládé, étcsokoládé, citromkrém, sárgadinnye, mogyorókrém, meggyes joghurt, eper-vanília


Nitron - 

Üdvözlünk a hidrolizált mennyországban!

Egyetlen adag NITRON 12 g, hidrolizált kollagénből és tejsavófehérje-hidrolizátumból származó tiszta aminosavat juttat a szervezetbe. A NITRON az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott tápanyagokat tartalmaz.

Egy amino sem marad ki

Ez az igen fejlett aminosav komplex elágazó láncú (BCAA), peptidkötéses és szabad aminosavak felhasználásával készült. A NITRON az összes esszenciális, feltételesen esszenciális és nem esszenciális aminosavat tartalmazza.

Vitaminokkal kiegészítve

Emellett az élvonalbeli NITRON B6- és B12-vitamint is tartalmaz, amelyek segítenek csökkenteni a fáradtságot és kimerültséget. A B6-vitamin elősegíti a normál fehérje- és glikogén-anyagcserét.


Nitrox Alkatech - 

A Nitrox Alkatech egy fejlett, edzés előtt „erőmű”. Rendeltetése, hogy energiát, erőnlétet és izomtérfogat-növekedést biztosítson.

Felülmúlhatatlan edzés előtti keverék

Egy nagy dózis arginin-alfa-ketogluterát (AAGK), citrullin-malát és arginin HCl teszi a Nitrox Alkatech-et azzá, ami: egy igen hatékony edzés előtti bedurrantó formulává. De még itt sem tudtunk megállni. Adtunk hozzá néhány energizáló összetevőt, hogy akárhányszor lemész az edzőterembe, megállíthatatlan súlyemelő-gépezetnek érezd magad!

Fokozott erőnlét pufferelt kreatinnal

A Nitrox Alkatech messze túlmutat azon, amit ma edzés előtti kiegészítőnek hívunk. Egyik fő összetevője a pufferelt kreatin, a technológiailag egyik legfejlettebb kreatin, ami ma a rendelkezésünkre áll. A kreatin-monohidráttól eltérően ez bevétel után azonnal fokozza az erőnlétet. A Nitrox Alkatech-ben alkalmazott kreatin csaknem 100%-osan felszívódik, nem igényel feltöltési szakaszt és nem okoz vizesedést.


Nitrox Therapy - 

Készülj fel a robbanásra!

A NitroX Therapy egy professzionális edzés előtti formula, egyenesen a BioTech USA laboratóriumaiból. A Nitrox Therapy az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott tápanyagokat tartalmaz.

NOx NRG

Tudd meg mire képes egy adag nitrogén-oxid aktivátor: az AAKG, a citrullin-malát, a béta-alanin, az L-arginin HCl és az L-arginin-nitrát!

ATP POWER

A koffeinnek köszönhetően a fokozott éberség és koncentráció igaz társaid lehetnek az edzések során, miközben a B3-vitamin segít a fáradtság és kimerültség csökkentésében.

CARBORADE

Felejtsd el az aszpartámot és fedezd fel a CarboRADE-et, egy igazi szénhidrát-xilit keveréket!

CREA-TONATOR

Hat különböző kreatin különleges keveréke, szolgálatodra: kreatin pH-X, mikronizált kreatin, kreatin HCl, trikreatin-malát, kreatin-etil-észter, kreatin-piruvát.


Növekedési hormon -  A növekedési hormon (angolul Growth Hormone, GH) 191 aminosavból álló fehérje, amely az agyalapi mirigy elülső lebenyében az ún. adenohipofízisben termelődik. A nevét onnét kapta, hogy egyik markáns hatása a serdülőkori testnagyság-növekedés elősegítése. Fontos tudnunk, hogy a GH főként „éjjeli” hormon, mert termelődése erősen függ az alvástól. A GH csökkenti a zsírszövet és növeli az izomszövet mennyiségét. A rövid idejű, nagy erőbefektetést igénylő edzések, például testépítőké, hatásosabbak a GH-stimuláció tekintetében, mint a kitartáson alapuló testmozgások ( futás, úszás stb.). Fontos azt is tudnunk, hogy a láberősítő gyakorlatok emelik a legjobban a GH-szintet! A GH-kibocsátást erősen befolyásolhatja az éhségszint is, ha a vércukorszint és a szabad zsírsavak szintje viszonylag alacsony az serkentheti a GH-elválasztást. A korai, könnyű vacsora és a következményes alvás alatti „éhesállapot” fokozhatja az éjszakai GH-lökések amplitódóját.
 
Oat and Fruits -  Zabtartalmának köszönhetően lassan bomló szénhidrátokat tartalmaz, emellett az egyszerűbb szénláncú, fruktóz is az összetétel részét képezi a gyümölcsdaraboknak köszönhetően. Ízek: áfonya, mazsola-mogyoró-csoki, joghurtos körte-málna
 
Oat and Nuts -  Zabtartalma miatt lassan bomló szénhidrátokat tartalmaz, emellett esszenciális zsírsavak és egyéb hasznos tápanyagok is az összetétel részét képezik az olajos magvaknak köszönhetően. Ízek: pekándió-dió
 
Omega 3  - 

ALAPVETŐ GONDOSKODÁS A SZÍVRŐL

Az EPA és a DHA a szív normál működését segítik elő. A DHA az egészséges látás és agyi funkciók fenntartásához is hozzájárul. A finomított, koleszterinmentes halolaj a DHA és az EPA mellett étrend-kiegészítést is jelent. Minden kapszula halolaj tartalmaz EPA-t, ami a vérkeringés számára fontos, valamint DHA-t, ami az egészséges szívműködéshez szükséges. A halolaj ALA forrása is, ami segít fenntartani a vér normál koleszterinszintjét.

A jótékony hatás napi 250 mg DHA és EPA bevitelével érhető el.


One-A-Day - 

Fedezd fel napi egy tabletta varázsát!

A One-a-day nem egy egyszerű multivitamin. Esszenciális vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó, sokoldalú étrend-kiegészítő, amely vitamin tartalmának köszönhetően hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez. E prémium minőségű vitaminkeverék 12-féle vitamint tartalmaz – köztük egy sor jótékony hatású B-vitamint –, valamint 11-féle ásványi anyagot is.


OX Shock - 

Nitrogén-monoxidos értágítóként az OX Shock képes fokozni szervezetünk képességét arra, hogy a terhelt izmokat ellássa vérrel. A több vér azt jelenti, hogy egyúttal több oxigént és tápanyagot pumpálunk izmainkba.

Az OX Shock-tól a következő hatásokat várhatjuk: fokozott bedurranás, erőnlét, állóképesség és gyorsabb regeneráció.

Citrullin-malát – Hogy működik?

Az OX Shock minden egyes adagja 3 g citrullin-malátot tartalmaz. A citrullin egy nem esszenciális aminosav, amely a szervezet arginin-szintjét támogatja. Az arginin a nitrogén-monoxid elővegyülete, amely különösen nagy bedurranást, több erőt és energiát biztosít, valamint elősegíti a megerőltető edzések utáni jobb regenerációt.

Nem élénkítő szer – Késői edzésekhez is nagyszerű

Az OX Shock nem élénkítő szer. Nem tartalmaz koffeint, zöldtea-kivonatot vagy bármilyen hasonló vegyületet. Színtiszta citrullin-malátból készült, így remek alternatívát jelent állóképességi sportokat űzők számára hosszú edzésekhez, valamint azok számára, akik inkább a késő esti edzéseket kedvelik. Az OX Shock nem gátolja a pihentető alvást.

Nagyszerűen kombinálható BCAA-val, kreatinnal, szénhidrátokkal és koffeinnel

Az OX Shock remekül kombinálható más táplálék-kiegészítőkkel is. Fokozza a fehérjék, BCAA-k és szénhidrátok felszívódását. Erősíti bármely kreatin- vagy koffeintartalmú termék hatását.


Oxygen - 

Kifulladtál? A BioTechUSA koncentrált oxigénje segít!

Az oxigén a szervezet valamennyi energiatermelő folyamatának alapvető része. Extra adag oxigén belélegzése segít a jobb teljesítmény elérésében és a megerőltető mozgást követő gyorsabb regenerálódásban. Minél többet lélegzel be, annál több oxigén kerül a véredbe – és annál jobb teljesítményre leszel képes.


Pink Fit Easy Kit - 

Szabadulj meg a túlsúlytól a Pink Fit Easy Csomag segítségével!

Belefáradtál már azokba a diétákba, amik gyors fogyást ígérnek, de az eredmény sosem tartós? Azon gondolkodsz, hogy feladod és elfogadod, hogy az alakod „olyan, amilyen”? Mi elmondhatjuk neked: TE döntöd el, hogy milyen testben akarod leélni az életedet! A lehetőségek adottak – és itt most nem arra gondolunk, hogy feküdj kés alá. Fedezd fel a BioTech USA csodálatos Pink Fit Easy csomagját! A csomagban háromféle professzionális termék található, amelyekkel éhezés nélkül folytathatod a diétádat.

Fogyaszd tudatosan a Pink Fit Easy Kit termékeit, és tartsd be a csomagon található, könnyen teljesíthető szabályokat az étrendeddel kapcsolatban. A Pink Fit Easy Csomag segít a célra koncentrálni, csalás nélkül!


Plank -  Magyarul: alkartámasz, de hídtartásnak is hívják. Olyan, mint a fekvőtámasz, de a tenyér helyett az alkarunkon támaszkodunk. Fontos, hogy a könyökünk a vállunk alatt legyen és egész testünket megfeszítsük (hasunkat behúzzuk, fenék feszít, comb szintén) - ez egy statikus gyakorlat, minimum 30 mp-ig tartsuk a pózt, majd maximum 15 mp után ismételjük meg.
 
Plank twist -  Magyarul: térdfordítás fekvőtámasz-tartásban Hasonló a térdfelhúzáshoz, csak itt a bal térdünket a jobb vállhoz közelítjük.
 
planking -  alkartámasz-tartás. A fekvőtámasz-tartáshoz hasonló gyakorlat, de nem a tenyerünkön, hanem az alkarunkon támaszkodunk. A csípő és a fej nem lóghat, a váll és a könyök a derékszögek csúcsa. A fej a nyak folytatása.
 
Power Force -  A Power Force kiváló alternatívát jelent rosszul adagolható és sok szénhidrátot tartalmazó energiaitalokkal szemben. A Power Force az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott tápanyagokat tartalmaz.
 
Power öv (fekete) -  Vastag varrott öv erőedzéshez. Méretek: M, L, XL, XXL, XXXL
 
Pro Protein - 

TÁPLÁLKOZZ ÚGY, MINT A PROFIK!

Kiváló minőségű fehérjéket és kis mennyiségű szénhidrátot tartalmazó professzionális keverék, nem csak profiknak.


prolin -  A Prolin egy nem esszenciális aminosav, ami nagy mennyiségben fordul elő a kollagén szövetekben és a csontok, a bőr valamint a porcok felépítésében is részt vesz. Különösen fontos az ízületek és inak egészsége szempontjából. Mindemellett, egyéb aminosavakból, pl. ornitinből és glutaminból képes előállítani a szervezet. Így amíg elegendő mennyiség fehérjét fogyasztunk, addig a prolinból sem fogunk hiányt szenvedni.
 
Protein Express - 

A Protein Express egy kiváló minőségű fehérje komplex. A benne lévő 5 fajta fehérje – köztük a népszerű hidrolizált marhafehérje - hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és a megszerzett izom megtartásához. Modern összetételű, köszönhetően magas Glutamin tartalmának és a hozzáadott egyedi 3:1:1 arányú BCAA -nak.

Ízek: csokoládé, vanília, eper


Protein Fuel  - 

A Protein Fuel egy prémium minőségű fehérjeforrás. Hidrolizált tejsavó-fehérjékből készült, a tejsavó-fehérjék legfinomabb formájából, olyan sportolók számára, akiknek célja az izmok gyarapítása és karbantartása. Mindemellett a Protein Fuel-t folyadék formájában állítottuk elő, hogy biohasznosulása határait a maximumig tágítsuk. A Protein Fuel az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan 100%-ban biztonságos, gondosan kiválasztott tápanyagokat tartalmaz.

30 g fehérje, nulla szénhidrát, nulla zsír

Félsz a hízástól? A Protein Fuel-lel zöld jelzést kapsz! Tökéletesen szénhidrát- és zsírmentes. Hihetetlen mennyiségű, 30 g fehérjét juttat be a szervezetbe, miközben étrendünket nem gyarapítja felesleges kalóriákkal.

Edzéshez készült

A Protein Fuel fogyasztása nagyszerű módja annak, hogy testünket az edzések alatt feltöltsük fehérjékkel. A hidrolizált formának köszönhetően fogyasztáskor felszabadítja fehérjéit – nem kell attól tartanod, hogy edzés közben elnehezülsz.

Könnyen elkészíthető, fantasztikus ízű

A Protein Fuel élvonalbeli fehérje ital, verhetetlen ízzel. Elkészítéséhez keverj el 50 ml Protein Fuel-t 5 dl vízben, és biztosítsd már edzés közben is a szervezetednek szükséges fehérjét.

Ízek: cseresznye, Narancs, ananász-mangó, alma-lime, málna, pink grapefruit (csak ampullás kiszerelésben)


Q10 Coenzyme - 

Q10 koenzim a fiatalságért és a szív- és érrendszeri funkciók támogatásáért.

A Q10 Coenzyme antioxidáns hatású, segít meggátolni a szabadgyökök okozta sejtkárosodást, amit akár az intenzív megterhelés vagy az energiaképző folyamatok is okozhatnak. Erősíti a szívműködést és az immunrendszert. Az öregedés során a szervezetben fellelhető Q10 koenzim mennyiség csökken, ennek pótlásával lassíthatóak az öregedési folyamatok. A sejtszintű energiatermelésben betöltött szerepe az, hogy oxigén segítségével a tápanyagokból energiát nyer (ATP formájában) a szervezet számára. Ezáltal energizál és fokozza az aerob sportteljesítményt is.


Recovery Gel - 

A BioTechUSA által erőnléti sportokat űzők számára készített Recovery Gel kiváló minőségű hidrolizált tejsavó-fehérjékkel pótolja a kimerítő testmozgás során elvesztett energiát, és támogatja az izmok gyarapodását és karbantartását. A termék TriCARB Matrix-szal készült, amely a szervezet számára azonnali energiát biztosító, háromkomponensű szénhidrát-keverék.

A Recovery Gel formuláját a fehérjék építőelemeit jelentő értékes aminosavakkal – BCAA-kal (elágazó láncú aminosavak), L-glutaminnal és L-lizinnel – finomítottuk tovább. A Recovery Gel mindemellett pótolja az izzadás során elvesztett vitaminokat és ásványi anyagokat is.


Rost -  Az élelmi rost vagy más nevén “nyerstáplálék” megnevezés a növények ehető részét takarja, mely nem tud megemésztődni, illetve felszívódni a vékonybélben, így érintetlenül halad tovább a vastagbélbe. Ide tartoznak a poliszacharidok, melyek nem keményítők (cellulóz, hemicellulóz, gumik, pektinek), oligoszacharidok (mint inulin, lignin), valamint a növényekhez kapcsolódó anyagok (mint a vaxok, szuberin). Az élelmi rost fogalom a keményítőknek egy emészthetetlen keményítő néven ismert fajtáját is magában foglalja (ezek a hüvelyesekben, részben őrölt magokban és gabonákban, valamint néhány reggeli gabonapehelyben találhatóak), mivel ellenáll a vékonybél emésztőfolyamatának és változatlanul jut a vastagbélbe. Élelmi rostot találhatunk gyümölcsökben (körte, eper, szeder, málna, ribizli, narancs), zöldségekben (kelbimbó, articsóka, vöröshagyma, fokhagyma, kukorica, borsó, zöldbab, brokkoli), hüvelyesekben (lencse, csicseriborsó, babfélék), valamint teljes gabonákban (a korpák mindegyike, valamint a zabkorpás gabonapelyhek, teljes és vegyes gabonákból álló kenyerek).
- Synonyms: élelmi rost, nyerstáplálék
Side plank - 
Magyarul: oldalsó alkartámasz
Alkartámasz az egyik oldalunkra támaszkodva, úgy, hogy a lábak a talajon, egymás mögött támasztanak, a szabad kezünket felemeljük. Könyök nyújtva, tenyér nyitva.
Ezt a gyakorlatot végezhetjük úgy is, hogy a tenyerünkön támaszkodunk. Tartani kell a testhelyzetet minimum 30 mp-ig. Végezhetünk közben csípőemeléseket is.

Spirulina -  A spirulina egy emberi fogyasztásra alkalmas cianobaktérium-faj. Egyike a Föld legrégibb élő organizmusainak, amely már az aztékok számára is értékes táplálékforrást jelentett. Sok kultúrában a spirulina ma is része a rendszeres étrendnek.
 
Sterol Complex -  Komplex megoldás céltudatos sportolók részére, akik erőnléti céljaikat szeretnék elérni. A komoly edzésprogramokhoz tervezett Sterol Complex átfogóan tartalmazza a kulcsfontosságú összetevőket, és teljesen szteroidmentes. Az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaz.
 
Super Fat Burner - 

Az új Super Fat Burner megőrizte a korábbi formula legfontosabb összetevőit (lecitin, króm) és számos újdonsággal egészült ki, mint például a biotin, a cink és a növényi összetevők.

14 összetevőt tartalmazó tablettás formulában található cink, króm illetve biotin részt vesznek a zsírok, fehérjék és a szénhidrátok normál anyagcseréjében, valamint a króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.

Ráadásul a formulát kiegészítettük olyan, a fogyasztók széles körében ismert összetevőkkel, mint a HCA, CLA, zöld tea kivonat.

A Super Fat Burner az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

1 adagban:

 • 300 mg lecitin
 • 300 mg CLA
 • 60 mg HCA
 • 50 mg zöld tea kivonat

Felhasználási javaslat: Fogyassz két tablettát reggel és két tablettát este.

Edzésnapokon a második adagot fogyaszd el az edzés előtt fél órával!

Kiszerelés: 120 tabletta (30 adag)


Személyi edző -  A személyi edző a fitnesztermek, wellness központok, PT stúdiók, luxushajók fontos fittségi szakembere. A személyi edző egy állapotfelmérés után egy személyre szabott edzéstervet készít. A gyakorlatok a végrehajtását aztán személyesen kontrollálja, akár úgy, hogy együtt edz a vendéggel, akár úgy, hogy csak alkalomszerűen, konzultáció céljából találkoznak. Legtöbb személyi edző nem elégszik meg azzal, hogy komplex edzéstervet készít számunkra, hanem táplálkozási és életmódbeli tanácsokat is ad úgy, hogy figyelembe veszi a sportolni vágyó egészségi állapotát, adottságait, valamint fittségi céljait. Manapság a személyi edzés egyre szélesebb körben terjed el. Szüksége van erre az irányításra, útmutatásra a mindennapi életben annak is, aki csak egészséges, aktív, fitt életmódot szeretne élni, de nagyon hasznos lehet akkor is, ha amatőr sportolóként versenyre kell felkészülni. Minden embernek van elképzelése, hogyan szeretne kinézni, de nagyon sokan nem találják a megvalósuláshoz vezető utat, ezért idő előtt feladják. A személyi edző megad minden támogatást, hogy vendége motivált és lelkes legyen, hiszen azonos a céljuk. Olyan ismereteket és tapasztalatokat ad át, mely segít a pozitív szemlélet, az egészséges életmód kialakításában. Az edzések által mindenki megismerheti saját szervezetét, fizikai terhelhetőségét, személyiségét. A személyi edző előnye az is, hogy változatos edzésprogramot állít össze, amely a vendég képességeire épül, és általában figyelembe veszi a vendég véleményét, kedvenc és kevésbé kedvelt gyakorlatokat is. Két egyforma edzés nincs, ezért sohasem unalmas. Ráadásul az edzések időpontját mi határozhatjuk meg, amely elfoglalt emberek számára például rendkívül előnyös. A személyi edzés azok számára is alkalmas, akiknek valamilyen egészségügyi problémájuk van, de az edzések elkezdéséhez mindenképpen orvosi konzultáció szükséges.  
- Synonyms: személyi edzés
szénhidrát -  A szénhidrátok cukrok és keményítők, melyek szervezetünk számára energiát biztosítanak. A szénhidrátok között vannak gyorsabban és lassabban felszívódók. Az összetett szénhidrátok lassabban szívódnak fel, így tovább tart, míg szervezetünk ki tudja nyerni belőlük a szükséges energiát. Ennek az az előnye, hogy egyenletes energiaellátást biztosít, szemben a szőlőcukor lórúgás jellegű, hirtelen energiafröccsével. A nap nagyobbik részében az ilyen jelegű energiaforrások előnyösebbek, mivel nem okoznak akkora vércukorszint ingadozást és ennélfogva zsírosodást, mint a szőlőcukor. Az ilyen jellegű szénhidrátok a zöldségfélékben, a hüvelyesekben és a teljes kiőrlésű gabonafélékben találhatók meg elsősorban. Ezzel szemben az egyszerű szénhidrátok, mint pl. a dextróz is – de ide tartozik az asztali cukor és a fruktóz is – gyorsan szívódnak fel, és azonnali energiát biztosítanak szervezetünk számára. Azonban bizonyos időpontokban ennek is meg lehet az előnye. Nem vehetjük egy kalap alá pl. a teljes kiőrlésű gabonafélékben lévő összetett, finomítatlan szénhidrátokat az asztali cukorral, vagy akár a finomított szénhidrátforrásokkal! Másképp szívódnak fel, más lesz rá a szervezetünk reakciója, ezeket mindig külön kell kezelnünk! Úgy is fogalmazhatunk, hogy minden cukor szénhidrát, de nem minden szénhidrát cukor!
- Synonyms: Ch, ch, szénhidrátok
szerin -  A szerin, mely egy nem esszenciális aminosav, a zsírok és zsírsavak anyagcseréjéhez szükséges elsősorban. A sejtmembránban nagy koncentrációban van jelen, és segíti az immunoglobulinok és antitestek termelődését, így az egészséges immunrendszer szempontjából is fontos szerepet tölt be.
szójafehérje -  Az állati források egy alternatívájaként ez a növényből kivont fehérje, a szója, egy csaknem teljes fehérje, ami alacsony zsír-és szénhidráttalommal bír, míg sok olyan tulajdonsága van, mely a nők, és az alacsony kalóriatartalmú diétán élők számára vonzó lehet. Ez azonban nem azt jelenti, hogy hirtelen félredobhatjuk tejsavófehérjénket vagy kazeinünket, ez csupán annyit jelent, hogy fontolás tárgyává tehetjük a szójafehérje beillesztését napi étrendünkbe. Hiszed vagy sem, a szója több fehérjét tartalmaz, mint a hús, a tojás vagy a hal, és esszenciális tápanyagok egész sorát tartalmazza, így pl. kalciumot, vasat, káliumot, E-vitamint és rostokat. A szóját szójababból vonják ki. Amikor az olajat kinyerték belőle, akkor a maradék anyag a szójafehérje. A kereskedelmi forgalomban a tofuban, szójatejben, szójasajtban, texturált szójafehérjében, és a szójalisztben fordul elő. Általánosságban a szója adható levesekhez, szószokhoz, mártásokhoz, lehet sütni, hirtelen sütni és belekeverni más ételekbe, hogy növeljük a fehérjebevitelt. Por formában gyakran adják italokhoz, hamburgerhez, szójatésztához vagy akár rendes tésztához is. Nőkkel és férfiakkal egyaránt elvégzett tanulmány alapján kimutatták, hogy a szója segíthet megelőzni az izmok lebomlását és javítja a teljesítményt, miközben csökkenti a testzsír mennyiségét, valószínűleg a hormontermelés serkentésével és az anyagcserére gyakorolt hatása miatt. A szója a csontokat és a kötőszövetet is erősíti, csökkenti a gyulladást, és megrövidíti a regeneráció idejét. Mi több, olimpiai sportolókkal végzett kutatások demonstrálták, hogy a szóját használó sportolók edzés után kisebb fáradtságot éreztek.
- Synonyms: Genistein
Szolárium -  A szolárium vagy napágy egy olyan elektromos berendezés, amely ultraibolya sugárzás által (általában kb. 95 %-ban UV-A és kb. 5 %-ban UV-B, a sugárzás spektruma ~ 295 – 400 nm) a bőr kozmetikai célú barnulását idézi elő. A szolárium berendezések UV-fénycsövekkel működnek, melyeknek belső felületét fénypor-keverékkel vonják be egy meghatározott UV spektrumban történő sugárzás átengedésére. A megfelelő sugárzási erősség beállításán múlik az UV cső barnítási teljesítménye, és egészségügyi szempontból biztonságos volta, hiszen a szoláriumokban megvalósítható a természetes napfényben meglévő káros mellékhatásoktól mentes napozás.
- Synonyms: állószolárium, napágy
szőlőcukor -  A dextróz egy monoszacharid, pontosabban aldohexóz. Fontossága a biológiai folyamatokban alapvető: a sejtek energia- és metabolitforrásként hasznosítják. Bioszintézise szén-dioxidból és vízből kiindulva fotonenergia felhasználásával történik a zöld növényekben a fotoszintézis során. Élő szervezetben a glükóznak csak a D-enantiomerje fordul elő, melyet dextróznak neveznek. Az L-glükóz biológiailag inaktív, a sejtek nem tudják hasznosítani. A dextróz, avagy glükóz, hétköznapi nevén szőlőcukor, a szénhidrátok közé tartozik. A szénhidrátok a három legfontosabb, úgynevezett makrotápanyag közé tartoznak, a másik kettő a fehérjék és a zsírok. Ez talán a legfontosabb egyszerű cukor. A dextróz egy, a természetben is előforduló molekula, mely megtalálható pl. az édes gyümölcsökben, és a mézben is. A dextrózt a keményítőfélékből is elő lehet állítani, pl. kukoricakeményítőből, enzimek segítségével.
- Synonyms: dextróz
Tabata edzés -  Japánból ered és eredetileg a japán gyorskorcsolya válogatott tagjainak teljesítmény növelése volt a cél vele. Erre fejlesztették ki ezt a rövid, intenzív szakaszokat pihenőkkel váltó, nagy intenzitású intervall tréninget. A Tabata lényege, hogy egy gyakorlatból nyolc, 20 másodperces sorozatot kell végezned 10 másodperces pihenőkkel megszakítva. Az intenzív szakaszokat maximális terheléssel kell végezni. Ez a módszer nemcsak tónusosabbá, erősebbé teszi a testet, hanem állóképességedet is hihetetlenül fejleszti.
 
TDEE -  Az emberek napi kalóriaszükséglete függ nemtől (a férfiaké nagyobb), kortól (ahogy öregszünk, úgy csökken), magasságtól és testsúlytól. Az ez alapján kiszámított napi energiaszükségletet a szakirodalom TDEE-nek (Total Daily Energy Expenditure) hívja. Ez az a szám, amelyik megmutatja, mennyi kalóriát éget el naponta a szervezetünk. Ha ennél többet eszünk, hízni fogunk, ha kevesebbet eszünk, akkor fogyunk. Vegyünk egy egyszerű példát: ha átlagos testalkatú, 165 cm magas, 60 kg-os, 35 éves nők vagyunk, akik semmit sem mozognak, akkor napi 1550 kcal elfogyasztásával tudjuk tartani a súlyunkat. Ha viszont izmosabb férfiak vagyunk (180 cm, 85 kiló), és csak napi 1550 kalóriát eszünk meg, akkor fogyni fogunk, mivel a napi TDEE-nk 2200 kalória körül van, tehát annyit kellene megennünk a szinten tartáshoz.
- Synonyms: Total Daily Energy Expenditure
Tejsav -  egy szerves sav, mely számos biokémiai folyamatban játszik szerepet. Nyugalmi helyzetben a vérben található tejsav koncentrációja 1-2 mmol/L, de intenzív erőfeszítés következtében akár a 20 mmol/L-t is elérheti. Intenzív erőfeszítés, mint például futás hatására, amikor hirtelen megnő a szervezet energiafelhasználása, a tejsav gyorsabban termelődik a szövetekben, mint ahogy lebomlik, ezáltal nő a tejsav koncentrációja. Ez egy hasznos folyamat, mert így a NAD+ koncentrációja nem csökken, vagyis az energiabefektetés fenntartható. A megnövekedett tejsavmennyiség többféle úton csökkenthető. Például a jó oxigénellátással rendelkező izomrostokban oxigén hatására piroszőlősavvá alakul, mely ezt követően a citromsavciklusban hasznosul, vagy egy másik úton a Cori-ciklus útján a májban glükózzá alakul. A közvélekedéssel ellentétben ez nem okozza sem a szervezet savasságának növekedését, sem az izomlázat.
 

- Synonyms: 2-hidroxipropánsav, laktát, E270, Lactic acid
Testabolic -  A férfi sportolók számára kifejlesztett Testabolicot a testépítésben erőnléti célok elérése érdekében alkalmazzák. Az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaz.
 
Tesztoszteron -  A tesztoszteron a legfontosabb férfi nemi hormon. A férfi szervezet a tesztoszteront a herékben állítja elő, míg a nők szervezete a petefészekben és a mellékvesékben termel minimális mennyiségű tesztoszteront.
 
Thermo Drine - 

A Thermo Drine-nal megvalósíthatod erőnléti céljaidat – a zöld teát, koffeint, L-karnitint és egyéb, az aktív életmódot támogató kulcsösszetevőket tartalmazó termogenikus formula igen hatékony segítség. A Thermo Drine az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyagokat tartalmaz.

Felhasználási javaslat: Napi 3 kapszula reggel.

 Kiszerelés: kapszula, 60 kapszula (20 adag)


Thermo Drine Liquid - 

1 ADAGBAN:

 • 300 mg L-karnitin
 • 300 mg zöldtea-kivonat
 • 80 mg koffein
 • 100 mg taurin
 • 115 mg kolin

A Thermo Drine Liquid komplex étrend-kiegészítő könnyen felszívódó folyadékformában, amelyet keményen edző sportolók számára fejlesztettek ki erőnléti céljaik eléréséhez. A Thermo Drine Liquid központi összetevőjét jelentő kolin elősegíti a normál lipid- (zsír) és homocisztein-anyagcserét és a normál májműködés fenntartását. A Thermo Drine Liquid az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaz.

Íz: grépfrút

Felhasználási javaslat: Oldj fel 10 ml koncentrátumot 2 dl vízben.

 Kiszerelés: folyadék, 500 ml (50 adag)


Thermo Drine PRO - 

1 ADAGBAN:

 • 15-féle növényi kivonat
 • 160 mg koffein
 • 150 mg L-tirozin

ELISMERÉSRE SZÜLETETT

Professzionális minőségű táplálék-kiegészítő eltökélt sportolók részére, akik szeretnék elérni vagy akár meghaladni erőnléti céljaikat. A Thermo Drine PRO-t úgy tervezték, hogy 15-féle növényi kivonatból, koffeinből, L-tirozinból és az ezeket támogató vitaminokból összeállított élvonalbeli formulájával elismerést váltson ki. A Thermo Drine PRO az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyagokat tartalmaz.

Felhasználási javaslat: Napi 1 kapszula egy nagy pohár vízzel.

 Kiszerelés: kapszula, 90 kapszula (90 adag)


Thermo DrinePack - 

ELSZÁNTAN AZ EREDMÉNYÉRT

A legmagasabb célok eléréséhez a legnagyobb dózisú étrend-kiegészítők passzolnak. A Thermo Drine PACK minden egyes összetevőjét úgy tervezték, hogy maximálisan támogassa az igazán elszánt sportolókat céljaik elérésében.

A Thermo Drine PACK az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.


threonin -  Szükség van rá az optimális nitrogénegyensúly fenntartásához, valamint a bőrben található kollagén és elasztin termelődéséhez is. A máj működésében is szerepet vállal (beleértve a zsíros máj elleni küzdelmet), valamint az immunrendszer működését is javítja azzal, hogy elősegíti az antitestek termelődését és támogatja a thymus növekedését, ill. működését. (Thymus: A szegycsont mögött található mirigy, mely a pubertáskor után fokozatosan visszafejlődik. Az immunrendszer működésében játszik fontos szerepet).
tirozin -  A tirozinnak potenciális agystimuláló hatása van, és kimutatták, hogy elősegíti a jobb mentális teljesítőképességet – így segítve a koncentrációt és az éberséget, valamint csökkenti a stressz-és fáradtságérzetet.
Tri Creatine Malate - 

Háromszoros kreatin

A Tri Creatine Malate minden adagja 5000 mg trikreatin-malátot tartalmaz. A trikreatin-malát egy három kreatinmolekulából álló vegyület, amely egy almasav-molekulához kapcsolódik. A kötést a gyomorsav bontja fel, amivel tiszta kreatin szabadul, majd szívódik fel. A kreatin növeli a fizikai teljesítményt rövid, sorozatos, nagy intenzitású testmozgás során. A kedvező hatás napi 3 g kreatin bevitelével érhető el. A trikreatin-malát az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan 100%-ban biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyagok.


Tribooster -  A Tribooster nagy dózisú Tribulus terrestris tabletta, azoknak a legelszántabb férfi sportolóknak, akik extra segítséget szeretnének kapni erőnléti céljaik eléréséhez. A Tribooster szteroidmentes. Az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaz.
 
triptofán -  A Triptofán a nyolc esszenciális aminosav egyike. Szükség van rá Niacin (B3 vitamin) termelődéséhez. Számos élő szervezet számára – így nekünk, embereknek is – a Triptofán esszenciális. Ez azt jelenti, hogy az emberi szervezet nem képes előállítani. Így ételeinkkel kell biztosítani a szükséges mennyiséget. Az aminosavak, így a Triptofán is, a fehérjék építőelemei. Emellett a Triptofán számos anyag termelődéséhez elengedhetetlen a testünkben, ilyen pl. a szerotonin is. Mivel a szerotonin – ami egy melatonin prekurzor – kulcsszerepet játszik a hangulat és az alvási szokások kialakításában, a triptofánt nem ritkán antidepresszánsként, természetes altatóként, és súlycsökkentőként alkalmazzák.
TRX -  A TRX (Totalbody Resistance Exercise) egy olyan, hevederszerű edzéseszköz, amit bárhol használhatsz. Egyik vége felakasztható, másik vége kettéosztott a kezek vagy lábak számára. Olyan funkcionális edzést nyújt, amely a mindennapok mozgásából veszi gyakorlatait. Az amerikai haditengerészet elit csapatának fejlesztették ki, hogy mindig fittek legyenek. Tengeralattjárókban, hajókon, kikötőkben, raktárakban kerestek megfelelő körülményeket a testedzéshez. Ehhez fejlesztették ki a TRX-et. A fogyásban is segít, nagyon szép, arányos izmok alakulnak ki használata során.
TRX Rip Trainer -  A TRX Rip Trainer egy 1.2 m hosszú, 1.8 kg súlyú vasrúd, melynek egyik végéhez rugalmas ellenállás (gumikötél) csatlakozik. A Rip Trainer az elasztikus ellenállás előnyeit kihasználva aszimmetrikus terhelést nyújt, mely állandó kihívást jelent az egyensúly megtartása és a maximális izomépítés szempontjából. Ezzel fejleszthető a rotációs erő kontrollálása és generálása, a törzsstabilitás, a koordináció, az izometrikus, és a dinamikus gyorserő. Használatával teljes testes edzés végezhető. Használható bárhol, bármilyen fittségi szinten, és bármilyen fittségi célhoz, rehabilitációtól az élsportig.
- Synonyms: RIP
Ultra Loss -  Egy adag Ultra Loss vízzel keverve csak 98 kalóriát tartalmaz, így napi két adag shake táplálékpótlóként minimális kalória-bevitelt jelent. Az étkezési rost plusz kalóriák nélkül segít megtölteni a gyomrot. Az Ultra Loss-t az egészséges diétát elősegítő számos esszenciális vitamin és ásványi anyag, valamint L-karnitin és króm felhasználásával állítottuk össze. Ideális szénhidrátban szegény diétákhoz és étkezések helyett.
 
UV-sugárzás -  Az ibolyántúli, ultraibolya vagy ultraviola sugárzás (röviden UV-sugárzás) a látható fénynél (400-780 nm) kisebb, de a röntgensugárzásnál (0,01–100 nm) nagyobb hullámhosszúságú; a 200–400 nanométeres tartományba eső elektromágneses sugárzás. A szó eredete, hogy a legkisebb hullámhosszúságú, de még látható fény színe az ibolya (latinul: viola). Tehát az ennél nagyobb, ezen túli frekvenciájú rezgés (hullámhosszúságban ez alatti) az ibolyántúli sugárzás.
- Synonyms: ultraviola sugárzás
valin -  Elősegíti a regenerálódást. Energiát szolgáltat a dolgozó izmok számára, így védve meg a többi aminosavat. Testünk pozitív nitrogénegyensúlyának fenntartásában (izomtömeg növelő folyamatok, regenerálódás) van szerepe.
vas -  A vasat a nyomelemek közé szokták sorolni. Mások ellenben a mikro-és makroelemek közé sorolják és mezoelemnek tekintik, mivel szükséglete a mikroelemeknél megszokottnál nagyobb. A vas legfontosabb feladatai az oxigén, széndioxid (hemoglobin) és elektronszállítás (citokróm rendszer). A vasfelszívódást egészséges emberben a vasraktárak feltöltöttsége határozza meg: ha jó az ellátottság akkor rosszabb a felszívódás, ha rossz, akkor jobb. A férfiak szervezete körülbelül 3,5-5 g vasat tartalmaz, míg a nőké 2,5-3 g-ot. A készlet 60-70%-a aktív formában fordul elő, míg kisebb része raktározó fehérjékhez kötődik. A vérben a hemoglobin alkotórészeként, az izomban a mioglobin építőköveként szállítja illetve raktározza az oxigént. A vas sok enzim alkotórésze (például a katalázoké, ribonukleotidreduktázoké, peroxidázoké). Táplálékunk a nehezebben felszívódó ferri-vas formájában tartalmazza legnagyobb mértékben és csak kisebb mennyiségben a jobban felszívódó két vegyértékű ferro-vasként. A két vegyértékűvé alakulást a C-vitamin - savas közeg elősegíti. A vas élelmiszereinkben hem és nem hem kötésben fordulhat elő. Hem vas csak állati eredetű élelmiszerekben (máj, hús, hal) található azok vastartalmának körülbelül 40%-a hemkötésű vas. A hemkötésű vasnak körülbelül 15%-a szívódik fel, ugyanez az arány a nem-hem vasnál csak 3-8%! A hem-vas a nem-hem vas felszívódását is elősegíti, ezért növényi forrásait érdemes húsokkal együtt enni. A polifenolok így a teában, borban található vegyületek gátolja felszívódást, akárcsak a gabonák fitátjai. A szója, a diófélék, a foszfátok, a kalcium és az oxalátok gátolják a felszívódást. Vashiány elégtelen bevitel, elégtelen felszívódás és fokozott vasvesztés következtében léphet fel. A túlzott vasbevitel a réz és cink hasznosulását rontja, valamint elősegíti a baktériumok szaporodását. Peroxidációs folyamatokon kersztül daganatos betegségek kialakulásában is szerepe lehet, állatkísérletekben a májrák nagyobb arányával járt, ezért az indokolatlan vaskiegészítés nem javasolt.
- Synonyms: Ferrum, Fe
Vita Complex -  A Vita Complex esszenciális vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó speciális táplálék-kiegészítő. E vitaminkeverék 13-féle vitamint tartalmaz, köztük egy sor jótékony hatású B-vitamint és K-vitamint. Emellett a készítmény 11-féle esszenciális ásványi anyagot is
 
Vitabolic - 

Az erősebb messzebb jut

A Vitabolic kimondottan sportolók számára kifejlesztett komplex multivitamin- és ásványianyag- formula. A Vitabolic hatóanyagainak arányát és mennyiségét kimondottan az intenzív fizikai munkát végzők magasabb igényeinek megfelelően alakítottuk ki.

A tabletták megnövelt mennyiséget tartalmaznak a következőkből:

 • B-vitamin komplex: B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12
 • Kalcium, magnézium, kálium – a normál izomműködés elősegítéséhez.
 • Cink – a vér normál hormonszintjének elősegítéséhez.

 
Vitamin C 1000 Acai Berry - 

EGY ÖRÖK ALAP, CSUPA JÓ HATÁSSAL

Az összes vitamin közül a C-vitamin a legnépszerűbb – ami nem meglepő. Lényegében segít szervezetünknek mindent jobban csinálni és megfelelni azoknak a kihívásoknak, amelyek immunrendszerünket teszik próbára. A BioTech USA VITAMIN C 1000 segít fenntartani az immunrendszer rendes működését az intenzív testmozgás alatt és után. Elősegíti az egészséges csontokhoz, porcokhoz, fogakhoz, ínyhez és bőrhöz szükséges kollagénképződést, valamint az idegrendszer normál működését. Segít csökkenteni a fáradtságot és kimerültséget, miközben sejtszinten hozzájárul az egész szervezet oxidatív stressz elleni védelméhez. A BioTech USA VITAMIN C 1000 hatását acai bogyó és csipkebogyó fokozza.


Vitamin C 1000 Bioflavonoids - 

EGY ÖRÖK ALAP, CSUPA JÓ HATÁSSAL

Az összes vitamin közül a C-vitamin a legnépszerűbb – ami nem meglepő. Lényegében segít szervezetünknek mindent jobban csinálni és megfelelni azoknak a kihívásoknak, amelyek immunrendszerünket teszik próbára. A BioTech USA VITAMIN C 1000 segít fenntartani az immunrendszer normális működését az intenzív testmozgás alatt és után. Elősegíti az egészséges csontokhoz, porcokhoz, fogakhoz, ínyhez és bőrhöz szükséges kollagénképződést, valamint az idegrendszer normál működését. Segít csökkenteni a fáradtságot és kimerültséget, miközben sejtszinten hozzájárul az egész szervezet oxidatív stressz elleni védelméhez. A BioTech USA VITAMIN C 1000 hatását bioflavonoid és csipkebogyó fokozza.


Vitamin C 1000 Rose Hips -  A C-vitamin nagyon fontos vitamin az emberi szervezet számára, mivel ez az egyik legerősebb antioxidáns. Segít a szervezetnek a szabad gyökök káros hatásait leküzdeni, és jótékony hatással van az immun-, szív- és érrendszerre.
 
Vitamin C 500 - 

Rágódj el a C-vitamin hatásain!

A BioTech USA VITAMIN C 500 egy C-vitamint tartalmazó rágótabletta, amely segít fenntartani az immunrendszer rendes működését. A C-vitamin elősegíti az egészséges csontokhoz, porcokhoz, fogakhoz, ínyhez és bőrhöz szükséges kollagénképződést, valamint az idegrendszer normál működését. Segít csökkenteni a fáradtságot és kimerültséget, miközben sejtszinten hozzájárul az egész szervezet oxidatív stressz elleni védelméhez.


Vitamin D3 -  A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és a normál fogazat fenntartásához valamint hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
 
Vitamin E - 

Erős hatású természetes antioxidáns az oxidatív stressz elleni védekezéshez

Az oxidatív stressz ellensúlyozására a szervezet maga is antioxidánsokat termel védekezésül. Az antioxidánsok feladata, hogy semlegesítsék a sejtekre ártalmas szabad gyököket. Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stressz elleni védelmét.


Wave Shaker 600 ml -  BioTech USA keverőpalack. Könnyen rögzíthető, felcsavarható tetővel, amely nem válik le mixelés közben. Változatos színekben. Méret: 600 ml
 
Whey protein -  Segíti az izmok regenerálódását edzések után - Minden fehérjetípus közül (növényi, állati, vegyes, stb.) ez tartalmazza az emberi szervezet számára legoptimálisabb arányban az összes esszenciális aminosavat. Az aminosavak az izmok alapvető építőkövei. A jó minőségű tejsavó fehérje gazdag BCAA-kban (elágazó szénláncú aminosavak) és glutaminban - ezek fontos szerepet játszanak az izmok edzések utáni regenerálásában, továbbá olyan di- és tri-peptid kötésű aminosavakat is tartalmaz, melyeknek fontos szerepe van az immunrendszer erősítésében. - Diéta alatt segít meggátolni az izmok lebomlását - Az egyedülálló aminosav összetétele miatt diéta alatt is kiváló fehérjeforrás, amely segít meggátolni az alacsony szénhidrát- és kalóriabevitel mellett az izmok lebomlását. - Immunerősítő hatású - A jó minőségű CFM tejsavó fehérjékben sérülés (denaturálódás) nélkül kerülnek át az immunrendszer működését segítő di- és tri-peptidek, és egyéb összetevők. Ezek az összetevők emelik a szervezet glutation szintjét. A glutation egy fontos antioxidáns, mely védi sejtjeinket az őket károsító oxidatív folyamatok és szabad gyökök ellen. - Teljes értékű fehérjeforrás - Mint azt a fehérjékről szóló általános leírásban már említettük, a különféle fehérjéket aszerint osztályozzuk, hogy tartalmazzák-e az összes szervezetünk számára nélkülözhetetlen esszenciális aminosavat. A tejsavó ebből a szempontból a "leg"-teljesebb értékű fehérje, biológiai értéke magasabb mint a tiszta tojásfehérjéé, optimális eljárással készült kiegészítő esetében elérheti akár a 130-at is. A jobb minőségű MRP-k és tömegnövelők alapvető összetevője a whey protein.
 

- Synonyms: tejsavó fehérje
Wianabol -  A Wianabol a legkorszerűbb tesztoszteronszint-növelőnk. A 44 kulcsfontosságú összetevőből tudományosan létrehozott kiegészítő olyan férfi sportolók számára készült, akik nem elégszenek meg a középszerűséggel. A Wianabol szteroid mentes. Az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaz.
 
Wianabol Pack -  A Wianabol Pack egy csúcskategóriás TST fokozó csomag, magas multivitamin és ásványi anyag tartalommal. Ütős megoldás azoknak, akik komplex terméket keresnek és kompromisszumok nélküli megoldásra vágynak. A Wianabol PACK egy csomagja 7 fajta tablettát és kapszulát foglal magában, amelyek gondosan válogatott és egymás hatását szinergikusan erősítő alapanyagokat, vitaminokat és létfontosságú ásványi anyagokat tartalmaznak. A Pack gazdag B5, B6, C-és A-vitamin forrás, melynek eredményeként hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához, a D-vitamin és egyes ingerületátvivő anyagok normál szintéziséhez és anyagcseréjéhez. A magnézium és a cink szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben, illetve a csomagban található 1000 mg C-vitamin segíti az immunrendszer normál működését, valamint a kollagén képződést és ezen keresztül járul hozzá a porcok normális állapotának, működésének fenntartásához. A termék az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz. AJÁNLOTT TERMÉKKOMBINÁCIÓ A WIANABOL PACK egy teljes körű megoldás kifejezetten férfiak számára kifejlesztve, amely komplex formulájának köszönhetően extra vitamin fogyasztását nem igényli a használat során. Céljaid elérését segítheti a termék hatását erősítő CREA.TOR, amely egy új generációs kreatin formula, 5 féle kreatinnal és egyéb stimuláló összetevőkkel. Válaszd mellé az ISO WHEY ZERO maximális tisztaságú, laktóz-, transzzsír- és cukormentes tejsavófehérje port, amelynek fehérje tartalma hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához. Sportolói ajánlás - KISS JENŐ "Miért használom a Wianabol Pack készítményt? A válasz pofonegyszerű. Az archaikus korokban az élsportolók és a harcosok növényekből vontak ki olyan tápanyagokat, melyek a férfi erőszintjét növelni tudták. A 21. században a Wianabol Pack nyújt a modern harcosoknak segítséget erőnlétük és fizikumok csiszolásában. A Wianabol Pack több mint egy átlagos TST serkentő készítmény, hiszen tartalmazza még a szervezet számára szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat, pont olyan mennyiségben, amely egy sportoló férfi számára elengedhetetlen."
 
Yoghurt and musli -  A Fit Wellness Bar ízletes, kalóriaszegény müzliszelet a hirtelen támadt éhség elfojtására. Ízek: alma, sárgabarack, meggy
 
zabpehely -  A zab magok durva őrlésével vagy kis szeletekre vágásával nyerik ki a zabpelyhet, de van, hogy először gőzölik, és utána szétlapítják, sodorják. A gyorsan elkészíthető zabpelyheket először kis darabokra vágják, aztán gőzölik és sodorják. Az instant zabpehely előfőzött és kiszárított, és gyakran ízesített formában árulják 1. A zabpehelyből készül a zabkása, ami egyrészt sütemények és egyéb édességek alapanyaga, de pl. korpás kenyerek készítéséhez is használják. Egyes ételekben testesítő anyagként is használják.
Zinc - 

A cink hozzájárul a bőr egészséges szerkezetének fenntartásához, az immunrendszer normális működéséhez.

A cink szerepet játszik a szénhidrátok lebontásában, a glükóz hasznosításában és az inzulintermelődésben. Energiával tölti fel az izomzatot a hosszantartó fizikai aktivitáshoz. A cink fontos szerepet játszik rengeteg létfontosságú folyamatban, így az emésztésben, a sebgyógyulásban, az energiatermelésben, a növekedésben, a sejtregenerálódásban, a kollagén szintézisben, a kognitív funkciókban, a széhidrát lebontásában (glükóz hasznosítás és inzulintermelés), a reproduktív funkciókban, valamint erősíti a csontokat is. Még enyhe cink hiány is az immunrendszer gyengüléséhez, csökkent spermaszámhoz és memóriazavarokhoz vezet, ezért fontos, hogy minél hamarabb pótoljuk a hiányt.


Zinc 100 -  A cink a szénhidrát- és sav-bázis anyagcserében játszik szerepet. Elősegíti a makrotápanyagok anyagcseréjét. A cink hozzájárul a fehérjeszintézishez és az egészséges haj, köröm, bőr és csontok megőrzéséhez. Segít továbbá a látás és az immunrendszer egészségének megőrzésében, és elősegíti a sejtek oxidatív stressz elleni védelmét.
 
zsírégetők - 
A BioTech USA a lehetséges zsírégetők széles választékával várja a fogyni és testet építeni vágyókat. Tökéletes zsírégető persze nem létezik, a különféle BioTech termékek viszont szabadon kombinálhatóak egymással, így mindenki megtalálhatja az alkatának és ambícióinak megfelelő
verziót, legyen szó az edzés hatékonyságának növeléséről, fokozottabb energizálásról, vagy fogyásról.
A BioTech USA zsírégetői között találhatóak termogenetikus zsírégetők ( L-carnitin,…), melyek a testhőmérséklet enyhe emelése mellett az anyagcsere folyamatok fokozásával serkentik nagyobb energiafelhasználásra a szervezetet, illetve vízhajtó hatásuk is testsúlycsökkentő.
Segítenek fenntartani a meglévő izomtömeget a diéta alatt, biztosítják, hogy az energiafelhasználás valóban a zsírsejtekből történjen. Azonos hatásmechanizmusú zsírégetőből fölösleges többfélét fogyasztani, mert nem feltétlenül fokozzák egymás hatását, sőt, a túlzásba vitt „pörgetők” akár fáradékonysághoz is vezethetnek. A BioTech USA termékek sokféle formában (kapszula, tabletta, folyadék) elérhetőek, így valóban
megtalálhatja mindenki a kedvére valót.

Zsírok -  A zsír fontos energiát adó tápanyag. Jelentős szerepet tölt be szervezetünk működésében, egészségünk megőrzésében. Nélkülözhetetlen a zsírban oldódó vitaminok felszívódásához. A zsírszövet testünk fontos energiatartaléka. Mechanikai védőszerepet tölt be azáltal, hogy mintegy beágyazza egyes szerveinket. A bőr alatti zsír jó hőszigetelő, így segíti a szervezet állandó hőmérsékletének megőrzését. A túlzott zsírbevitel betegségek előidézője lehet. Egyes daganatos megbetegedések (mell, vastagbél) bizonyítottan összefüggésben vannak a mértéktelen zsírfogyasztással. A zsírbevitel mennyisége és minősége döntő szerepet játszik a szív-, és érrendszeri betegségek kialakulásában. Közismert az is, hogy az elhízás megelőzése, kezelése elsődlegesen a zsírfelvétel csökkentése révén érhető el.
Zumba -  A zumba Kolumbiából származó, könnyen elsajátítható, latin ritmusokra épülő tánc, mely fitness program is egyben. Aerobik és különböző táncok lépéseiből tevődnek össze a mozdulatok. Olyan ismert táncok alaplépéseit tartalmazza, mint a salsa, merengue, cumbia, flamenco, calypso, reggaetón és a hastánc.

aminosav, fehérje, zsír, szénhidrát, BCAA, köredzés, funkcionális edzés, kardióedzés, CrossFit, TRX, plank, tömegnövelő, inzulin, Kettlebell, HIIT, L-carnitin, glutaminsav, arginin, tirozin, lizin, triptofán, izoleucin, leucin, valin,  edzőtermi etikett, tesztoszteron, BMI, telített zsírsav, telítetlen zsírsav, kreatin, kazein, növekedési hormon (GH), stb., stb., stb.,…

Forrás: biotechusashop.hu

 

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Mai edzések

 • 11:00 - TRX
 • 16:00 - HipHop Dance
 • 18:00 - TRX
 • 19:00 - CrossFit

Kategóriák