shadow

Novemberi kuponakció a Ge-Zo Fit edző- és fitneszteremben!

Novemberben vásárolt , bármely (konditerem, TRX, TRX + kondi, Kondi + Flabélos, Flabélos, szolárium) bérletedhez ajándék 5 perc szolit kapsz, ha felmutatod a legfrissebb szórólapunk bal felső sarkában lévő kupont.

Coffee Love Intense EU 0.3 – csöves állószolárium

A legújabb fejlesztés, magas UVA-sugárzás, intenzív mélybarnítás és maximális új pigmentáció egyben! Próbáld ki, hiszen novemberi bérleteddel ingyen megteheted! ;-) Az állószoli higiénikus megoldás; egyenletes barnaság, halvány foltok nélkül!

Mit jelent a 0.3-as jelzés?

 • biztonságos, szabályozott kereteken belüli barnulást
 • lehetőséget ad pihenésre, relaxációra, kikapcsolódásra
 • a szoláriumozás pozitív hatásai érvényesülnek (D-vitamin termelés, téli depresszió ellen, erősíti az immunrendszert, megakadályozza a csontritkulást, csökkenti a mell-, vastagbél és prosztatarák kockázatát)
 • kezelést adunk,  mivel hosszabb időt töltesz el a szoláriumban, de a szín mégis tartósabb marad! Csupán hetente egyszer kell járni a tartós eredmény megőrzéséhez
 • nem éget, nincs bőrpír
 • a barnulásnak egy biztonságos módja, fehér bőrűek is használhatják!

A szolihasználatról bővebben, sőt, kimerítően részletesen itt olvashatsz!

coffeelove_szolarium_gezofit
Coffee Love – a gyors eredményért!

2 comments on “Novemberi kuponakció a Ge-Zo Fit edző- és fitneszteremben!

 1. Sanyi

  Sajnos én nemkaptam szórólapot. Pedig jolett volna! Lehetne valahogy kapni?

  • Ge-Zo Fit

   Kedves Sanyi! Köszönjük visszajelzésedet! Sajnos nem írtad, hogy melyik településen laksz, de egész Monort elláttuk az új szórólapjainkkal. De semmi gond! Információs pultunknál is tudnak adni a lányok, és ha veszel nálunk bérletet november hónap folyamán, azonnal fel is használhatod a kupont! :-)

Comments are closed.