TRX Rip Trainer

A TRX Rip Trainer egy 1.2 m hosszú, 1.8 kg súlyú vasrúd, melynek egyik végéhez rugalmas ellenállás (gumikötél) csatlakozik. Az eszköz gumi heveder része 1,8 m-ről 4-5 m-re nyújtható, így a statikus gyakorlatoktól az elszökkenéses, dinamikus gyakorlatokig, a képesség fejlesztés rendkívül széles skáláját teszik lehetővé, az átlagembertől egészen az élsportolókig. A Rip Trainer az elasztikus ellenállás előnyeit kihasználva aszimmetrikus terhelést nyújt, mely állandó kihívást jelent az egyensúly megtartása és a maximális izomépítés szempontjából. Ezzel fejleszthető a rotációs erő kontrollálása és generálása, a törzsstabilitás, a koordináció, az izometrikus, és a dinamikus gyorserő. Használatával teljes testes edzés végezhető. Használható bárhol, bármilyen fittségi szinten, és bármilyen fittségi célhoz, rehabilitációtól az élsportig.

A TRX Rip Trainert Pete Holman amerikai gyógytornász, erőnléti edző, amerikai taekwondo-bajnok, az amerikai taekwondo válogatott egykori kapitánya fejlesztette ki, és eszközével 2011 tavaszán csatlakozott a Fitness Anywhere LLC-hez.

Rip_trainer

 

Lehet:

- statikus

- dinamikus ( lassú, gyors)

- extra gyors (ütő) mozgásokat végezni vele.

Izoláltan és összehangolva is használhatjuk a felső és alsó testet, a céltól függően. A felugrásban végrehajtott gyakorlatok eddig nem tapasztalt érzéseket okoznak, ha azt hitte valaki hogy nagyon erős, az eszköz használata után átértékelődik. Nehéz a filmkészítés az eszközzel, ugyanis egyes mozdulatok könnyűnek tűnhetnek, gyakran csak az látszik, hogy egy bottal hadonásznak és valamiért nagyon szenvedő arcot vágnak a szereplők. Ezt az eszközt KI KELL PRÓBÁLNI ahhoz, hogy megértsük: a használata során komoly erőfeszítésekre van szükség! És ne felejtsük el, hogy nagyon kis helyen is elfér és szinte akárhol, akármikor összerakható, egy perc alatt!

Miért jó használni?

Mert brutális és látványos törzs erőt eredményez a használata. Mindemellett komoly egyensúlyi, erő, és állóképességi edzést lehet vele végezni, növelve az általános fittségi mutatóinkat!

Kinek ajánljuk a Rip trainert?

Mindenkinek! A céltól függ kivel, hogyan és mit edzünk. Az átlag populációtól az élsportig bevethető az eszköz. Igaz vannak olyan sportok, mint a küzdő sportok, kajak kenu, labda játékok ahol még kedvezőbb hatásokat érhetünk el vele! Nagyon nagy a sportág specifikus felhasználás lehetősége, számos helyen használják az élsportban.

De ne feledkezzünk meg a fogyni vágyókról sem, a metabolikus edzésekkel, idő hatékonyan és eredményesen edzhetünk a Rip-pel.

Bevált használati területek:

Labdarúgás , kézilabda, kosárlabda, box, judo, vívás, vízilabda, sportlövészet, kyokushin karate, kempo, hoki, sífutás, biatlon, atlétika, triatlon, úszás, squash, tenisz, parasport

Forrás: R-Med

trx_rip_csoportos_edzes
csoportos edzés TRX Rip trainerrel
trx_rip_gezofit
könnyűnek látszik, pedig nem az!

 Nálunk, a Ge-Zo Fitben kipróbálhatod!!! TRX-edzések alkalmával, főként köredzésben használjuk.

Honlapunk jobb oldali sávjában videót is láthattok a TRX-Rip gyakorlatokból! >>>>>>>

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Mai edzések

  • 11:00 - TRX
  • 16:00 - HipHop Dance
  • 18:00 - TRX
  • 19:00 - CrossFit

Kategóriák